Libnet.ro
UNICEF

22:00

UPDATE VIDEO Dan Diaconescu, condamnat la 5 ani si sase luni de inchisoare cu executare si incarcerat la Rahova: Aveam discurs pregatit pentru achitare/ Romanii nu mai au incredere in justitie, eu nici atat

Hotnews Hotnews,
 UPDATE VIDEO Dan Diaconescu, condamnat la 5 ani si sase luni de inchisoare cu executare si incarcerat la Rahova: Aveam discurs pregatit pentru achitare/ Romanii nu mai au incredere in justitie, eu nici atat

Dan Diaconescu a fost condamnat miercuri de catre Curtea de Apel Bucuresti la 5 ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de santaj. Decizia este definitiva. Judecatoria Sectorului 1 il condamnase pe Dan Diaconescu la trei de ani de inchisoare cu executarea pedepsei pentru savarsirea infractiunii de santaj, insa liderul PP-DD a facut apel. UPDATE Dan Diaconescu a ajuns miercuri la Penitenciarul Rahova, unde va fi incarcerat. El se va afla 30 de zile in carantina. continuă pe Hotnews

UPDATE. Dan Diaconescu, condamnat la cinci ani si sase luni de inchisoare: Mi-au inchis televiziunile si partidul, acum urma sa ma inchida si pe mine

Dan Diaconescu a fost condamnat la cinci ani si sase luni de inchisoare cu executare, au decis, miercuri, magistratii Curtii de Apel Bucuresti.

Dan Diaconescu, condamnat definitiv la 5 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

Actualizare 14:21 Dan Diaconescu, scos cu catuse din casa de politisti Dan Diaconescu a fost scos din casa cu catuse la maini de catre politisti, in urma cu putin timp. Fondatorul OTV a fost urcat in masina Politiei, urmand sa fie dus la penitenciarul Rahova. ------ * Daniel Fenechiu: Nu o sa ma dezic niciodata de Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu, aruncat 5 ani si jumatate la tomberon

Pe langa condamnarea la inchisoare cu executare, lui Dan Diaconescu i s-a interzis si desfasurarea oricarei activitati in mass-media pe o perioada de cinci ani dupa executarea pedepsei principale.

Sinteza zilei: Gravitatea faptei lui Dan Diaconescu, din perspectiva justitiei din Romania

Mihai Gadea a vorbit, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, despre condamnarea lui Dan Diaconescu la 5 ani si jumatate de inchisoare cu executare, la care se adauga alti cinci ani in care i se.

Dan Diaconescu si-a primit sentinta: 5 ani si jumatate de iNCHISOARE cu executare

UPDATE: Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, la cinci ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru santajarea lui Ion Mot, fost primar al comunei aradene.

Dan Diaconescu a fost condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul de santaj. Decizia este definitiva

Dan Diaconescu a fost condamnat miercuri de magistratii Curtii de Apel BucurestiCAB) la cinci ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul de santaj in care este implicat, informeaza B1 TV. Decizia.

DAN DIACONESCU: 5 ani si 6 luni de inchisoare cu EXECUTARE

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv, astazi, de Curtea de Apel Bucuresti, la cinci ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru santajarea lui Ion Mot, fost primar al comunei aradene Zarand, precum si a omului de afaceri Paul Petru Tardea.

Dan Diaconescu, ridicat de politisti de la locuinta sa si dus la Penitenciarul Rahova

Dan Diaconescu a fost ridicat de politisti, miercuri, de la locuinta sa si va fi dus la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat definitiv la cinci ani si sase luni de inchisoare cu executare, fondatorul OTV declarand ca i-au inchis.

Dan Diaconescu, dupa condamnare: Mi-au inchis televiziunile, mai ramanea sa ma inchida si pe mine. Va las foarte saraci si foarte naivi (VIDEO)

Dan Diaconescu a fost ridicat de politisti de la domiciliul sau, urmand sa fie incarcerat, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul de santaj, informeaza B1.

Dan Diaconescu afla astazi daca va fi condamnat in dosarul in care e acuzat de santaj. Ar putea sta trei ani dupa gratii

Dan Diaconescu afla astazi daca va fi condamnat in dosarul in care este acuzat de santaj. inalta Curte de Casatie si Justitie va pronunta sentinta definitiva dupa ce instanta anterioara l-a condamnat deja.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )