Libnet.ro
UNICEF

12:00

Sinteza zilei: Mihnea Costoiu, audiat la Parchetul General dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Mihnea Costoiu, audiat la Parchetul General dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita

Ana Maria Roman a dezvaluit miercuri seara, la Sinteza zilei, ca Mihnea Costoiu a fost audiat la Parchetul General in dosarul autodenuntului facut de Sebastian Ghita, in legatura cu presupusului. continuă pe Antena3

Fostul ministru Mihnea Costoiu, audiat la Parchet in dosarul in care Sebastian Ghita s-a autodenuntat (VIDEO)

Mihnea Costoiu, fost Ministru delegat pentru invatamant Superior, a fost audiat in secret la Parchetul General, in dosarul in care Sebastian Ghita s-a autodenuntat ca a acoperit.

Fostul ministru Mihnea Costoiu, audiat in dosarul privind autodenuntul legat de plagiatul Laurei Codruta Kovesi

Fostul ministru delegat pentru invatamantul superior a fost audiat, miercuri, de procurorii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, arata surse judiciare care sustin ca audierea a fost necesara in dosarul in care deputatul Sebastian Ghita s-a autodenuntat pentru ca ar fi falsificat un raport despre plagiatul sefei DNA Laura Codruta Kovesi.

Deputatul Sebastian Ghita, audiat la Parchetul General in cazul presupusului plagiat al Laurei Codruta Kovesi

Sebastian Ghita este audiat la Parchetul General in cazul autodenuntului privind presupusul plagiat al procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Deputatul a venit cu probe in dosar, potrivit Digi 24.

Sebastian Ghita, audiat la Parchetul General

ACTUALIZARE 11:50 La iesirea de la Parchetul General, deputatul Sebastian Ghita a precizat ca nu poate oferi jurnalistilor informatii despre mersul anchetei, transmite Digi24. ----- Deputatul Sebastian Ghita este audiat, astazi, la Parchetul General in dosarul in care a depus un autodenunt in care sustine ca a participat, alaturi de alti demnitari ai statului roman, la masluirea raportului comisiei tehnice privind teza de doctorat a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, potrivit unor surse din presa.

Surse: Fostul ministru delegat pentru invatamant superior Mihnea Costoiu a dat explicatii, in calitate de martor, in dosarul privind doctoratul sefei DNA

Fostul ministru delegat pentru invatamantul superior Mihnea Costoiu a fost audiat, miercuri, de procurorii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, in calitate de martor, in dosarul privind acuzatiile de plagiat in cazul sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi.

Sebastian Ghita, de la Parchetul General la Curtea Suprema

Deputatul Sebastian Ghita este audiat, marti, la Parchetul General in dosarul in care a depus un autodenunt in care sustine ca a participat, alaturi de alti demnitari ai statului roman, la.

Audieri in cazul mortii lui Ioan Gyuri Pascu: Personalul medical de pe ambulanta, chemat sa dea declaratii la Parchetul General

Personalul medical care a intervenit in noaptea mortii lui Ioan Gyuri Pascu este audiat luni la Parchetul General, informeaza B1 TV. Mai multe anchete au fost deschise in acest caz, inclusiv un dosar de .

Sebastian Ghita, din nou la Parchetul General: Deputatul a depus PROBE in dosarul privind plagiatul Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Deputatul Sebastian Ghita a mers marti dimineata la Parchetul General pentru a depune o serie de probe, dupa autodenuntul pe care l-a supus saptamana trecuta. Am venit sa aduc niste probe,.

Maestrul Tudor Gheorghe aduce Toamna la Sinteza zilei: Eu tac si cant, mai mult ascult

Antena 3 te asteapta, miercuri seara, de la 21. 00, la o editie Sinteza zilei cum n-a mai fost alta, in care Tudor Gheorghe va aduce Toamna Simfonic in casele telespectatorilor.

Antena 3 iti aduce Toamna lui Tudor Gheorghe, la Sinteza zilei. De asemenea, nu rata confruntarea Mike Tyson - Mihai Gadea

Antena 3 te asteapta, miercuri seara, de la 21. 00, la o editie Sinteza zilei cum n-a mai fost alta, in care Tudor Gheorghe va aduce Toamna Simfonic in casele telespectatorilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )