Libnet.ro
UNICEF

15:45

Surse: Fostul ministru delegat pentru invatamant superior Mihnea Costoiu a dat explicatii, in calitate de martor, in dosarul privind doctoratul sefei DNA

România Liberă România Liberă,
Surse: Fostul ministru delegat pentru invatamant superior Mihnea Costoiu a dat explicatii, in calitate de martor, in dosarul privind doctoratul sefei DNA

Fostul ministru delegat pentru invatamantul superior Mihnea Costoiu a fost audiat, miercuri, de procurorii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, in calitate de martor, in dosarul privind acuzatiile de plagiat in cazul sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi. continuă pe România Liberă

Fostul ministru Mihnea Costoiu, audiat la Parchet in dosarul in care Sebastian Ghita s-a autodenuntat (VIDEO)

Mihnea Costoiu, fost Ministru delegat pentru invatamant Superior, a fost audiat in secret la Parchetul General, in dosarul in care Sebastian Ghita s-a autodenuntat ca a acoperit.

Fostul ministru Mihnea Costoiu, audiat in dosarul privind autodenuntul legat de plagiatul Laurei Codruta Kovesi

Fostul ministru delegat pentru invatamantul superior a fost audiat, miercuri, de procurorii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, arata surse judiciare care sustin ca audierea a fost necesara in dosarul in care deputatul Sebastian Ghita s-a autodenuntat pentru ca ar fi falsificat un raport despre plagiatul sefei DNA Laura Codruta Kovesi.

Fostul ministru de Interne Petre Toba si fostul sef DIPI, la DNA intr-un dosar de coruptie

Fostul ministru al Afacerilor Interne Petre Toba s-a prezentat, marti, la DNA pentru a fi audiat de procurori intr-un dosar de coruptie. Stire in curs de actualizare.

Fostul ministru de Interne Petre Toba, la DNA: Mi s-a spus ca a fost pusa in miscare actiunea penala

Fostul ministru al Afacerilor Interne Petre Toba s-a prezentat, marti, la DNA pentru a fi audiat de procurori intr-un dosar de coruptie. Stire in curs de actualizare.

Fostul ministru de Interne, Petre Toba, audiat la DNA: Am respectat intru totul prevederile legii si toate normele in vigoare (VIDEO)

Fostul ministru de Interne Petre Toba a ajuns marti dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a da declaratii in fata procurorilor, informeaza B1 TV. Mi s-a adus la.

Petre Toba s-a prezentat marti la DNA. Procurorii au pus in miscare actiunea penala, fostul ministru de interne este acuzat de favorizarea infractorului

Fostul ministru al Afacerilor Interne Petre Toba s-a prezentat, marti, la DNA pentru a fi audiat de procurori, care i-au schimbat incadrarea de la suspect la inculpat.

Fostul ministru Marius Bostan: Daca pe Alina Mungiu o preocupa simtamintele rusilor, pe mine ma preocupa mai mult cele ale romanilor

Rusii nu pot decat sa se bucure de eurocentii adunati miercuri, la protestul din fata ambasaeia ruse, scrie fostul ministru al Comunicatiilor, Marius Bostan, ca raspuns la afirmatiile facute de Alina Mungiu Pippidi intr-un comentariu.

Fostul ministru de Interne, chestorul Petre Toba nu mai este nici consilier ministerial: A fost pus la dispozitie

Fostul ministru de Interne, chestorul Petre Toba, si fostii sefi ai DIPI, chestorul Gelu Oltean si comisarul-sef Rares Vaduva, au fost pusi la dispozitie, dupa ce procurorii DNA au pus in miscare actiunea penala, anunta Ministerul Afacerilor Interne.

Petre Toba, la iesirea de la DNA: Mi s-a adus la cunostinta punerea in miscare a actiunii penale pentru favorizarea infractorului

Fostul ministru de Interne, chestorul Petre Toba, s-a prezentat marti dimineata la sediul DNA. Potrivit unor surse judiciare, procurorii urmeaza sa-i comunice ca in cazul sau a fost pusa in miscare actiunea penala pentru infractiunea de favorizare a faptuitorului.

Fostul ministru Videanu a ajuns la DIICOT, pentru a fi audiat in dosarul Gaze ieftine

Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, s-a prezentat miercuri dimineata la sediul DIICOT.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )