Libnet.ro
UNICEF

09:00

Sinteza Zilei. Noi dezvaluiri despre ruperea USL, facute de Claudiu Saftoiu: PSD a nesocotit intelegerile initiale

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Noi dezvaluiri despre ruperea USL, facute de Claudiu Saftoiu: PSD a nesocotit intelegerile initiale

Mihai Gadea l-a intrebat, in editia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, pe liberalul Claudiu Saftoiu, daca intelege exact cum s-a rupt USL si daca liberalii sunt constienti de imaginea pe care si-au creat-o. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei, referendum pentru Moschee si Catedrala Mantuirii Neamului

Telespectatorii Antenei 3 au fost chemati la referendum de Mihai Gadea. Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei a adresat pe Facebook patru intrebari in legatura cu cele mai fierbinti subiecte ale.

Sinteza Zilei: Sunteti de acord ca statul roman sa contribuie cu bani publici pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului?

Mihai Gadea a lansat, in editia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, o dezbatere privind construirea Catedralei Mantuirii Neamului, la care sunt invitati si romanii sa participe. Invitatii lui Mihai.

Sinteza Zilei: Muftiul Iusuf Murat explica toate detaliile referitoare la cea mai mare moschee din Europa

Muftiul Iusuf Murat a explicat, in editia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, ca dansul considera ca este necesara construirea unui lacas de cult pentru aceasta minoritate. Consider ca este necesara.

Emisiunea Sinteza Zilei, lider de audienta pe nisa de stiri, luni seara

Postul Antena 3 a fost cel mai urmarit post de stiri din Romania, luni seara, pe intervalul emisiunii Sinteza Zilei, realizata de Mihai GadeaInterviul cu premierul Victor Ponta a fost de un real interes.

Monica Anghel, dezvaluiri despre starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita VIDEO

Monica Anghel a fost invitata, marti, la emisiunea Rai da buni, de la Antena Stars. Artista a vorbit sincer despre starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita. Mai mult, Matteo si Willmark i-au fost alaturi, scrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )