Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sinteza Zilei: Sunteti de acord ca statul roman sa contribuie cu bani publici pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului?

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Sunteti de acord ca statul roman sa contribuie cu bani publici pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului?

Mihai Gadea a lansat, in editia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, o dezbatere privind construirea Catedralei Mantuirii Neamului, la care sunt invitati si romanii sa participe. Invitatii lui Mihai. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei: Muftiul Iusuf Murat explica toate detaliile referitoare la cea mai mare moschee din Europa

Muftiul Iusuf Murat a explicat, in editia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, ca dansul considera ca este necesara construirea unui lacas de cult pentru aceasta minoritate. Consider ca este necesara.

Emisiunea Sinteza Zilei, lider de audienta pe nisa de stiri, luni seara

Postul Antena 3 a fost cel mai urmarit post de stiri din Romania, luni seara, pe intervalul emisiunii Sinteza Zilei, realizata de Mihai GadeaInterviul cu premierul Victor Ponta a fost de un real interes.

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Daca imi dau demisia de la Guvern, inseamna ca dau tara celor care au distrus-o inainte

Premierul Victor Ponta a explicat, intr-un interviu amplu acordat in emisiunea Sinteza Zilei, de ce s-a retras de la conducerea PSD, cat de departe va merge razboiul presedinte-prim ministru si ce crede cu.

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Daca imi dau demisia de la Guvern, inseamna ca dau tara celor care au distrus-o

Premierul Victor Ponta a explicat, intr-un interviu amplu acordat in emisiunea Sinteza Zilei, de ce s-a retras de la conducerea PSD, cat de departe va merge razboiul presedinte - prim-ministru si ce crede cu.

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Nu am facut niciodata absolut nimic ilegal

Unul dintre cele mai asteptate interviuri ale momentului, la Sinteza Zilei. Premierul Victor Ponta va explica de ce s-a retras de la conducerea PSD, cat de departe va merge razboiul presedinte-prim ministru si ce.

Ponta, despre moscheea de la Bucuresti: Pun in aplicare o intelegere intre statul roman si cel turc

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, referitor la proiectul moscheii care ar urma sa fie construita in Bucuresti, ca este vorba de punerea in aplicare a unei intelegeri intre statul roman si statul turc, intelegere discutata inclusiv de fostul presedinte Traian Basescu.

Sinteza Zilei. Tun de 144 de milioane euro la Iasi. Gheorghe Nichita, protejat de procurorul corupt Emilian Eva

Tun de 144 de milioane de euro la Iasi. Gheorghe Nichita a accesat fonduri europene in valoare de 144 de milioane de euro pentru infrastructura. Din acesti bani, Nichita ar fi trebuit sa refaca toata sina de.

intalnirea lui Klaus Iohannis cu romanii din Spania, sponsorizata de Digi Mobil: Statul roman nu ar fi avut bani pentru inchirierea unei sali incapatoare pentru cei 400 de invitati

Intalnirea presedintelui Klaus Iohannis de luni cu reprezentantii comunitatii romanesti din Spania a fost sponsorizata de Digi Mobil. Motivul pentru care Administratia Prezidentiala a apelat la un sponsor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )