Libnet.ro
UNICEF

12:30

Sinteza zilei: Top 10 cele mai tari masini copiate de chinezi

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Top 10 cele mai tari masini copiate de chinezi

Mihai Gadea a demonstrat ca imaginatia chinezilor in materie de produse contrafacute nu cunoaste limite si a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, un top al celor mai tari 10 masini. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Top 10 minuni ale Chinei

Mihai Gadea a prezentat in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, un top al celor mai interesante zece minuni ale Chinei. Cel mai lung pod peste mare din lume: The Jiaozhou Bay Bridge. lungime.

Top 10 cele mai sanatoase seminte

Semintele reprezinta originea nutritiei. Fiecare planta confera semintelor sale concentratii mari de vitamine, minerale, proteine, uleiuri esentiale si enzime. in cazul in care cauti o gustare nutritiva si satioasa, semintele sunt cea mai buna idee.

Esenta unei diete sanatoase: top 10 cele mai nutritive seminte

Semintele reprezinta originea nutritiei. Fiecare planta confera semintelor sale concentratii mari de vitamine, minerale, proteine, uleiuri esentiale si enzime. in cazul in care cauti o gustare nutritiva si satioasa, semintele sunt cea mai buna idee.

Top 10 cele mai COOL hoteluri noi din lume

Celebrul site de travel TripAdvisor a intocmit recent un top al celor mai luxoase hoteluri noi din lume. Locul intai este ocupat de Hotelul Casa San Augustin din Columbia, urmat indeaproape de Kura Design Villas Uvita din Costa Rica si Taj Palace Marrakech din Maroc.

Top 10: Cele mai virale reclame ale anului 2013

Cu totii le-am vazut, sunt acele videoclipuri foarte bine realizate care te imbie sa apesi share sau sa le dai Like pe Facebook, acele clipuri care inspira discutii, zambete si uimire. Compania de promovare video Unruly a.

Top 100 companii de tehnologie: sectorul de Internet a inregistrat cele mai mari rate de crestere

Companiile din sectorul de internet au inregistrat cele mai mari rate de crestere in T2 2013 la majoritatea indicatorilor de performanta, inclusiv vanzari 21%), venituri operationale 27%), cercetare si dezvoltare 19%) si fluxuri de lichiditati.

RAPORT Cele mai bune scoli de business din lume pentru cei care vor un MBA

Harvard, Stanford, INSEAD Franta si Singapore) si London Business School au fost cotate de angajatorii din lume drept cele mai bune scoli care ofera MBA-uri, arata raportul QS Global 200 Business Schools, lansat marti.

Lavinia Milosovici, despre cea mai grea batalie a vietii ei, la Sinteza Zilei

Mihai Gadea ti-a pregatit o editie de zile mari. Una dintre cele mai iubite campioane ale tuturor timpurilor, ultima gimnasta care a obtinut nota 10 pentru Romania, Lavinia Milosovici, vine la Sinteza Zilei sa.

Sinteza zilei: Stiu unde e mama. Nu i-as spune nimic, ca nu o mai am in suflet, sunt cuvintele tulburatoare ale unui inger adoptat de un om al strazii

Mihai Gadea a prezentat in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, un material marca Observator care prezinta povestea cutremuratoare a unui om care a suferit cele mai mari pierderi.

Sinteza zilei: La 7 luni, mama m-a parasit. Nu a mai venit dupa mine. Dupa 35 de ani, fiul si-a regasit mama si acum este el sprijin pentru copiii abandonati

Mihai Gadea a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, povestile a doi tineri, Ionut si Mihai, care au invins strada in care au crescut si care, astazi, se incapataneaza sa schimbe.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )