Libnet.ro
UNICEF

19:30

Siria a evacuat mai putin de 5% din armele chimice periculoase.

România Liberă România Liberă,
Siria a evacuat mai putin de 5% din armele chimice periculoase.

Siria a evacuat de pe teritoriul sau mai putin de 5% din arsenalul sau chimic cel mai periculos, relateaza AFP, conform Mediafax. Doar doua incarcaturi cu agenti chimici au parasit Siria, la 7 si 27 ianuarie, prin portul Lattaika, pentru a fi distruse pe mare. O sursa apropiata de Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC) a declarat ca acestea reprezinta mai putin de cinci la suta din ceea ce ar fi trebuit sa fie evacuat la 31 decembrie. Potrivit planului aprobat de ONU, Siria . continuă pe România Liberă

Siria a evacuat mai putin de 5% din cele mai periculoase arme chimice

Siria a evacuat de pe teritoriul sau mai putin de 5% din arsenalul sau chimic cel mai periculos, potrivit unor surse apropiate Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice, informeazaAFP. Doar doua.

Siria a evacuat mai putin de cinci% din cele mai periculoase arme chimice

Siria a evacuat de pe teritoriul sau mai putin de 5% din arsenalul sau chimic cel mai periculos, potrivit unor surse apropiate Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice, informeazaAFP. Doar doua.

OIAC: Siria a evacuat mai putin de cinci la suta din cele mai periculoase arme chimice

Mai putin de 5% din arsenalul sirian chimic a fost evacuat din tara, potrivit unor surse apropiate Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC). Doar doua incarcaturi cu agenti chimici au parasit.

OCDE: Ungaria are nevoie de investitii si mai putin de interventia guvernului

Ungaria are nevoie de mai multe investitii si mai putin de interventionismul guvernului condus de premierul Viktor Orban, se arata in raportul publicat astazi de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE).

Oprescu, nemultumit de nesimtitii din Capitala: Bucurestenii sa se planga mai putin

Primarul general al Capitelei, Sorin Oprescu, i-a indemnat pe bucuresteni sa se planga mai putin, in conditiile in care, sustine acesta, trotuarele sunt curatate, scrie Ziare. com .

Israelul a bombardat o baza militara din Latakia, locul unde sunt adunate armele chimice din Siria

Fortele Aeriene ale Israelului, au atacat noaptea trecuta o baza militara din Siria, situata in orasul Latakia, informeaza presa locala. Deocamdata, nu exista o confirmare oficiala a acestei.

7 reguli de aur pentru a manca mai putin ca sa slabesti, fara sa te infometezi!.

Nu doar preparatele alimentare mancate ne impiedica sa slabim, ci si felul in care mancam. Daca indreptam greselile in modul de a manca, putem sa slabim fara restrictii alimentare severe! Ai observat ca atunci cand iei masa in oras cu cineva, tinzi sa te saturi mai repede decat atunci cand mananci singur acasa, la televizor, sau cand iei pranzul la birou? Ritmul in care mancam influenteaza si cantitatea de mancare pe care o introducem in corp. Rapiditarea, dar si modul si locul in care mancam .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )