Libnet.ro
UNICEF

01:05

Siria a evacuat mai putin de 5% din cele mai periculoase arme chimice

Antena3 Antena3,
Siria a evacuat mai putin de 5% din cele mai periculoase arme chimice

Siria a evacuat de pe teritoriul sau mai putin de 5% din arsenalul sau chimic cel mai periculos, potrivit unor surse apropiate Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice, informeazaAFP. Doar doua. continuă pe Antena3

Siria a evacuat mai putin de 5% din armele chimice periculoase.

Siria a evacuat de pe teritoriul sau mai putin de 5% din arsenalul sau chimic cel mai periculos, relateaza AFP, conform Mediafax. Doar doua incarcaturi cu agenti chimici au parasit Siria, la 7 si 27 ianuarie, prin portul Lattaika, pentru a fi distruse pe mare. O sursa apropiata de Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC) a declarat ca acestea reprezinta mai putin de cinci la suta din ceea ce ar fi trebuit sa fie evacuat la 31 decembrie. Potrivit planului aprobat de ONU, Siria .

Siria a evacuat mai putin de cinci% din cele mai periculoase arme chimice

Siria a evacuat de pe teritoriul sau mai putin de 5% din arsenalul sau chimic cel mai periculos, potrivit unor surse apropiate Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice, informeazaAFP. Doar doua.

OIAC: Siria a evacuat mai putin de cinci la suta din cele mai periculoase arme chimice

Mai putin de 5% din arsenalul sirian chimic a fost evacuat din tara, potrivit unor surse apropiate Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC). Doar doua incarcaturi cu agenti chimici au parasit.

Oprescu, nemultumit de nesimtitii din Capitala: Bucurestenii sa se planga mai putin

Primarul general al Capitelei, Sorin Oprescu, i-a indemnat pe bucuresteni sa se planga mai putin, in conditiile in care, sustine acesta, trotuarele sunt curatate, scrie Ziare. com .

OCDE: Ungaria are nevoie de investitii si mai putin de interventia guvernului

Ungaria are nevoie de mai multe investitii si mai putin de interventionismul guvernului condus de premierul Viktor Orban, se arata in raportul publicat astazi de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE).

Fiecare din cele 5 licente de televiziune digitala va avea un pret de pornire de 300.000 euro

Pretul de pornire pentru fiecare din cele cinci licente de televiziune digitala terestra in cadrul procedurii de selectie competitiva va fi de 300. 000 de euro, conform unei propuneri a Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in.

Ucraina: Protestele continua. 14 din cele 25 de administratii regionale, blocate de manifestanti. Protestatarii au patruns, duminica seara, in cladirea Ministerului Justitiei

Cateva zeci de manifestanti din Kiev au reusit sa patrunda, duminica seara, intr-una din cladirile Ministerului Justitiei, situata in apropiere de Piata Independentei din centrul capitalei ucrainene, a anuntat Ministerul ucrainean de Interne, citat de agentia UNIAN, potrivit Mediafax. De asemenea, Miscarea de protest din Ucraina, inceputa la Kiev, s-a extins in ultimele zile, 14 din cele 25 de administratii regionale fiind blocate de manifestanti. Acestia au blocat sedii ale institutiilor publice in care se aflau guvernatori, in patru orase din Ucraina, si au ocupat administratiile regionale in alte zece localitati, deseori reactionand cu violenta la actiunile fortelor de ordine, insarcinate cu protectia acestor institutii.

7 reguli de aur pentru a manca mai putin ca sa slabesti, fara sa te infometezi!.

Nu doar preparatele alimentare mancate ne impiedica sa slabim, ci si felul in care mancam. Daca indreptam greselile in modul de a manca, putem sa slabim fara restrictii alimentare severe! Ai observat ca atunci cand iei masa in oras cu cineva, tinzi sa te saturi mai repede decat atunci cand mananci singur acasa, la televizor, sau cand iei pranzul la birou? Ritmul in care mancam influenteaza si cantitatea de mancare pe care o introducem in corp. Rapiditarea, dar si modul si locul in care mancam .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )