Libnet.ro
UNICEF

05:45

Siria: Peste 100 de morti si 120 de raniti, intr-o serie de atentate in doua bastioane ale regimului pe coasta Mediteranei

B1 B1,
Siria: Peste 100 de morti si 120 de raniti, intr-o serie de atentate in doua bastioane ale regimului pe coasta Mediteranei

Peste 200 de oameni au murit, iar alte 120 au fost ranite dupa ce sapte masini capcana au explodat in doua bastioane ale regimului sirian de pe coasta mediteraneana in vestul Siriei, a declarat. continuă pe B1

Atentate teroriste in Siria soldate cu peste 100 morti

Peste 100 de persoane si-au pierdut viata, astazi, in urma exploziei a sapte masini capcana in doua bastioane ale regimului sirian de pe coasta mediteraneana in vestul Siriei, a anuntat Observatorul sirian pentru drepturile omului OSDO), potrivit AFP.

Bilant tragic, in urma exploziei de luni, in Siria: peste o suta de morti

In urma exploziei de luni a sapte masini capcana in doua localitati de coasta din vestul Siriei, numarul victimelor se ridica la peste o suta. Atacurile au fost revendicate de gruparea jihadista Statul Islamic SI).

Actualizarea datelor la Evidenta Populatiei: Peste 1.500 de persoane cu varsta de peste 100 de ani figurau in sistem, desi erau decedate

Peste 1. 500 de persoane de peste 100 de ani au fost scoase din bazele de date de la Evidenta Populatiei dupa ce s-a descoperit ca figurau desi erau decedate, fiind facute acum verficari pentru alte peste 1. 000 pentru care exista informatii ca au incetat din viata, dar nu sunt acte care sa ateste, informeaza Mediafax.

Peste 100 de jandarmi vor asigura ordinea si siguranta publica sambata in Capitala, cand are loc Noaptea Muzeelor. Care sunt institutiile participante

Peste 100 de jandarmi vor asigura ordinea si siguranta publica in zona institutiilor din Capitala care participa in noaptea de sambata spre duminica la evenimentul Noaptea Muzeelor. 34 de institutii participa la editia din 2016 a acestui eveniment, printre acestea numarandu-se.

Doua atentate sangeroase au avut loc in Yemen. Bilatul arata zeci de morti si raniti

Doua atentate sinucigase au avut loc la Aden, in Yemen, iar bilantul acestora au aratat cateva zeci de morti si raniti. Cele doua explozii au vizat grupuri de tineri ce doreau sa se inroleze.

Alba: Cinci raniti intr-un accident pe DN14B, dupa ce s-au rasturnat cu masina in afara partii carosabile

Cinci persoane, doua femei si trei barbati, au fost ranite intr-un accident produs duminica seara pe DN14B, pe raza localitatii Cistei, intre Blaj si Teius, dupa ce autoturismul cu care se deplasau s-a rasturnat in afara partii carosabile, relateaza Agerpres.

Elvetia: 17 raniti intr-o coliziune intre un tren german si un autocar cu turisti

Saptesprezece persoane au fost ranite intr-o coliziune intre un tren german si un autocar cu turisti, la o trecere la nivel cu calea ferata in centrul Elvetiei, a anuntat sambata politia locala, relateaza AFP.

ENEL instaleaza peste 100.000 de CONTOARE inteligente. Ce avantaje vor avea clientii

Compania Enel va instala in anul 2016 peste 110. 000 de contoare inteligente in Muntenia Sud, Dobrogea si Banat, prin companiile locale de distributie, dupa aprobarea celui de-al doilea proiect pilot de contorizare inteligenta de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )