Libnet.ro
UNICEF

09:01

Siria: A treia zi a ofensivei Turciei impotriva militiilor kurde din Afrin, in nordul Siriei

Hotnews Hotnews,
 Siria: A treia zi a ofensivei Turciei impotriva militiilor kurde din Afrin, in nordul Siriei

Artileria turca a bombardat luni pozitii ale militiilor YPG, in a treia zi a ofensivei asupra enclavei kurde siriene din Afrin, in conditiile in care zeci de mandate de arestare au fost emise in Turcia in legatura cu aceasta operatiune pentru propaganda terorista, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Consiliul de Securitate al ONU discuta astazi despre ofensiva turca in Siria

Consiliul de Securitate al ONU va discuta astazi despre degradarea situatiei umanitare din Siria dupa lansarea la sfarsitul acestei saptamani a unei ofensive turce impotriva militiilor kurde din YPG in regiunea Afrin din Siria, au facut cunoscut surse diplomatice, scrie AFP.

Turcia lanseaza o operatiune militara terestra in Siria, in ciuda ingrijorarii Washingtonului

Turcia a lansat o operatiune militara terestra impotriva militiilor kurde Unitatile de Aparare a Poporului YPG) in regiunea Afrin, din nordul Siriei, a declarat sambata presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, o actiune privita cu ingrijorare de Washington, relateaza AFP si Reuters. Operatiunea Afrin a inceput de facto pe teren, a declarat Erdogan intr-un discurs televizat. Urmeaza apoi Minbej, a adaugat el, referindu-se la un alt oras sirian aflat sub controlul militiilor kurde. Dupa aceea, pas cu pas, vom scapa tara noastra pana la frontiera cu Irakul de aceasta cruciada a terorii care incearca sa ne asedieze, a mai spus presedintele turc, anunta Agerpres. ro. Afrin este o enclava siriana controlata de Unitatile de Aparare a Poporului YPG), o militie kurda considerata de Ankara drept organizatie terorista, insa aliata Statelor Unite in lupta impotriva gruparii Statul Islamic SI).

Orientul Apropiat, in pragul RAZBOIULUI: Turcia a atacat pozitii ale kurzilor Siria, riscand riposta armatei siriene

Fortele armate turce au lansat vineri un atac sustinut impotriva militare kurde din regiunea siriana Afrin, riscand riposta Siriei, afirma surse citate de site-ul agentiei Reuters, citat de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )