Libnet.ro
UNICEF

10:00

Sistemul sanitar, blocat de SCANDALUL Hexi Pharma. in mai multe spitale nu se mai fac operatii

România Liberă România Liberă,
Sistemul sanitar, blocat de SCANDALUL Hexi Pharma. in mai multe spitale nu se mai fac operatii

Mai multe spitale din tara si-au amanat joi operatiile, dupa scandalul dezinfectantilor diluati. Anuntul Guvernului ca toate substantele biocide de la firma hexi Pharma vor fi schimbate de urgenta in spitalele in care probele au dovedit ca dezinfectantii folositi erau diluati si de 10 ori a produs haos in unitatile sanitare. Managerii mai multor spitale au declarat ca nu au fost informati oficial sa retraga dezinfectantii si ca au aflat de la televizor ca probele luate din unitatile medicale arata ca produsele Hexi Pharma sunt diluate. continuă pe România Liberă

Sistemul sanitar, blocat de SCANDALUL Hexi Pharma. in mai multe spitale nu se mai fac operatii. Ce masuri ia Ministerul Sanatatii

Mai multe spitale din tara si-au amanat joi operatiile, dupa scandalul dezinfectantilor diluati. Anuntul Guvernului ca toate substantele biocide de la firma hexi Pharma vor fi schimbate de urgenta in spitalele in care probele au dovedit ca dezinfectantii folositi erau diluati si de 10 ori a produs haos in unitatile sanitare. Managerii mai multor spitale au declarat ca nu au fost informati oficial sa retraga dezinfectantii si ca au aflat de la televizor ca probele luate din unitatile medicale arata ca produsele Hexi Pharma sunt diluate.

Scandalul Hexi Pharma.Cum incerca Sorin Oprescu sa se apere de acuzatii

Numele lui Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei si fost director al Spitalului Universitar din Bucuresti, a inceput sa fie tot mai vehiculat in scandalul Hexi Pharma. Fostul edil incearca sa se detaseze de orice informatie care l-ar incrimina. El a declarat marti ca nu il cunoaste pe patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, si a sustinut ca este exagerata chestiunea cu infectii care provoaca moartea oamenilor.

Kovesi, despre scandalul Hexi Pharma: Este o situatie extrem de grava si DNA a considerat-o o prioritate inca de acum doi ani

In contextul scandalului privind dezinfectantii diluati de la Hexi Pharma, procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca in ultimii ani a atras atentia, in repetate randuri, asupra coruptiei din sistemul sanitar romanesc. insa institutia pe care o conduce nu are competenta in investigarea unor astfel de situatii daca, din cercetari, nu rezulta existenta unor fapte de coruptie.

Scandalul Hexi Pharma ne-a lamurit - Exista acoperiti si informatori si in sistemul de sanatate. Nistorescu: M-as mira daca din aprovizionarile, licitatiile si contractele din Sanatate nu se infrupta si serviciile noastre secrete

Scandal cu mizeria din sistemul de sanatate si cu substantele dezinfectante diluate incepe sa scoata la iveala nereguli grave ascunde pana acum cu voia, se pare, a SRI. Desi.

UPDATE. Scandalul Hexi Pharma. SRI: A fost informat si Presedintele Romaniei. Basescu cere desecretizarea documentelor. Reactia Presedintiei

Numele Serviciului Roman de Informatii a ajuns in scandalul dezinfectantilor diluati. SRI ar fi avut informatii despre ce se intampla in sistemul de sanatate inca din 2010, dar nu au fost luate masuri. Cum au reactionat SRI, Traian Basescu si Administratia Prezidentiala.

Se prefigureaza un moment Hexi Pharma in Educatie

Exista sanse reale ca peste o luna sa vedem verdicte de neplagiat in cateva cazuri de rasunet precum Victor Ponta, Gabriel Oprea sau Petre Toba. Atunci vom vedea in Educatie efecte comparabile cu cele declansate de scandalul Hexi Pharma in sanatate. Vor fi pusi la zid specialisti, institutii vechiul CNATDCU defiintat in 2012, Universitatea Bucuresti), profesori si jurnalisti care au declarat ca in cazurile enumerate mai sus plagiatul este evident.

Dosar de politician: Combinatiile Hexi Pharma, facute sub nasul SRI si al Procuraturii (VIDEO)

Silviu Manastire a pus cap la cap mai multe informatii din mijlocul celei mai mare crize de incredere pentru sistemul sanitar. Scandalul falsificarii substantelor folosite la dezinfectarea spitalelor este o co.

Traian Basescu: O firma franceza a facut in 2012 analiza substantelor Hexi Pharma; cum de SRI nu a aflat? (FOTO)

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a dezvaluit, pe pagina personala de Facebook, mai multe detalii legate de scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma si presupuse informari facute de.

Scandalul dezinfectantilor: Guvernul nu intentioneaza sa verifice de ce au iesit doar 4,25% probe neconforme, in urma controalelor din spitale, chiar daca toate produsele Hexi Pharma analizate de ICECHIM s-au dovedit a fi diluate

Toate probele de dezinfectanti efectuate pe 14 produse de la Hexi Pharma, la Institutul Icechim, au fost neconforme, adica erau diluate si de zece ori, a anuntat miercuri secretarul de stat Victor Strambu, secretar de stat in ministerul Sanatatii. Tot acesta a anuntat ca, avand in vedere aceste rezultate, s-a decis retragerea imediata a tuturor produselor Hexi Pharma. In aceste conditii, cum poate fi explicat faptul ca doar 4,25% din peste 3. 500 de testele de sanitatie din spitale, cu dezinfectantii Hexi Pharma, au fost neconforme? Care ar fi procentul, daca s-ar face acum noi teste de sanitatie, insa unele facute ca la carte, prin controale incrucisate? Probabil nu vom afla, deoarece Guvernul nu vede sensul unor noi teste de sanitatie pe produsele Hexi Pharma. Vor fi unele controale incrucisate prin spitale, insa vor fi testate alte produse, in conditiile in care cele de la Hexi Pharma sunt retrase.

Semnale de alarma dupa scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma. O judecatoare someaza Parchetele: Este o chestiune de viata si de moarte!

Judecatoarea Florica Roman, de la Curtea de Apel Oradea, a tras un semnal de alarma cu privire la scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma, arata flux24. ro. Ma intreb, in calitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2661 seconds )