Libnet.ro
UNICEF

15:00

Sistemul sanitar din Italia, complesit. Bolnavii de COVID-19 primesc tratament cu oxigen in masina, iar in fata spitalelor s-au format zeci de cozi (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Sistemul sanitar din Italia, complesit. Bolnavii de COVID-19 primesc tratament cu oxigen in masina, iar in fata spitalelor s-au format zeci de cozi (GALERIE FOTO)

Italia a depasit pragul de 1 milion de infectari cu noul coronavirus, de la debutul pandemie, iar spitalele si medicii din peninsula sunt complesiti de criza sanitara ce a pus stapanire pe intreaga lume. in. continuă pe B1

Cadrele medicale din Italia avertizeaza: spitalele sunt in prag de colaps

Spitalele sunt in prag de colaps din cauza lipsei de personal si a lipsei de paturi in fata afluxului anormal de pacienti din cauza raspandirii rapide si ametitoare a infectiei Covid. Nu ar trebui sa se transmita mesaje care sa minimalizeze situatia, avertizeaza intr-o scrisoare deschisa cadrele medicale din Italia. Situatia spitalelor este dramatica, relateaza Rai News,citata de Rador. Italia a trecut un milion de cazuri de Covid oficial).

Dragos Savulescu, fugit in Italia dupa ce a fost condamnat definitiv la 5 ani si jumatate de inchisoare, mesaj catre Predoiu: Cum va permiteti sa interpelati public modul de aplicare a justitiei din Italia?

Omul de afaceri Dragos Savulescu, condamnat la cinci ani si jumatate de inchisoare si fugit in Italia pentru a scapa de inchisoare, ii raspunde printr-o scrisoare deschisa ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, care se declara dezamagit ca o instanta din Italia a decis suspendarea executarii pedepsei pentru Savulescu.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )