Libnet.ro
UNICEF

15:45

Dragos Savulescu, fugit in Italia dupa ce a fost condamnat definitiv la 5 ani si jumatate de inchisoare, mesaj catre Predoiu: Cum va permiteti sa interpelati public modul de aplicare a justitiei din Italia?

Hotnews Hotnews,
 Dragos Savulescu, fugit in Italia dupa ce a fost condamnat definitiv la 5 ani si jumatate de inchisoare, mesaj catre Predoiu: Cum va permiteti sa interpelati public modul de aplicare a justitiei din Italia?

Omul de afaceri Dragos Savulescu, condamnat la cinci ani si jumatate de inchisoare si fugit in Italia pentru a scapa de inchisoare, ii raspunde printr-o scrisoare deschisa ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, care se declara dezamagit ca o instanta din Italia a decis suspendarea executarii pedepsei pentru Savulescu. continuă pe Hotnews

Dragos Savulescu, condamnat in tara, il critica pe Predoiu pentru ca s-a luat de justitia din Italia:Propria ograda colcaie de abuzuri si nu anchetati nimic

Dupa ce ministrul justitiei, Catalin Predoiu, s-a declarat dezamagit de decizia Curtii de Apel din Napoli, care a respins extradarea lui Dragos Savulescu, omul de afaceri i-a raspuns printr-o scrisoare deschisa postata pe Facebook.

Poza marilor fugari ai Romaniei - Sebastian Ghita, Dragos Savulescu, Mario Iorgulescu sau Alina Bica. Dezamagirea lui Predoiu

Trei dintre marii fugari ai Romaniei - Dragos Savulescu, condamnat la cinci ani si jumatate de inchisoare, Mario Iorgulescu, trimis in judecata dupa ce a provocat un accident soldat cu moartea unui tanar si fosta sefa a DIICOT Alina Bica, condamnata la patru ani de inchisoare - se afla in Italia, unde incearca sa impiedice procedura de extradare in Romania, prin actiuni in instanta. in cazul lui Dragos Savulescu, instanta italiana a respins mandatul european de arestare emis de Curtea de Apel Bucuresti. Nu-mi ascund dezamagirea fata de decizia instantei. Poate aude ministrul italian al Justitiei, a spus, marti, ministrul Justitiei, Catalin Predoiu.

Tensiune la Craiova! Ce se va intampla cu echipa lui Adrian Mititelu, dupa ce a fost condamnat la inchisoare

Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova 1948, lider in esalonul secund, a fost trimis dupa gratii. Fanii echipei din Liga a 2-a asteptau cu interes o promovare si un duel cu echipa lui Rotaru, insa vestea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )