Libnet.ro
UNICEF

23:15

Situatia camioanelor blocate la granita dintre Marea Britanie si Franta. NHS si armata au inceput testarea in masa a soferilor

Adevărul Adevărul,
Situatia camioanelor blocate la granita dintre Marea Britanie si Franta. NHS si armata au inceput testarea in masa a soferilor

Transportatorii blocati la punctele de trecere intre Marea Britanie si Franta din Kent ar putea fi nevoiti sa ramana alte cateva zile la granita, a anuntat secretarul britanic pentru comunitati si guvernare locala Robert Jenrick. Motivul este ca Franta a cerut teste negative de COVID-19 pentru a permite tranzitul. Marea Britanie a inceput testarea in masa a soferilor miercuri dimineata. continuă pe Adevărul

UPDATE Situatie tensionata la granita dintre Marea Britanie si Franta dupa ce a inceput testarea in masa a soferilor

Transportatorii blocati la punctele de trecere intre Marea Britanie si Franta din Kent ar putea fi nevoiti sa ramana alte cateva zile la granita, a anuntat secretarul britanic pentru comunitati si guvernare locala Robert Jenrick. Motivul este ca Franta a cerut teste negative de COVID-19 pentru a permite tranzitul. Marea Britanie a inceput testarea in masa a soferilor miercuri dimineata.

Sute de romani, blocati in trafic: dezastrul de la granita dintre Marea Britanie si Franta

La scurt timp dupa anuntarea restrictiilor de circulatie, romanii din Marea Britanie s-au grabit sa iasa din tara. Din pacate, efortul lor a fost inutil si au ramas undeva intre Regatul.

Peste 200 de romani blocati la granita dintre Marea Britanie si Franta, din cauza noilor restrictii de transport

Peste 200 de cetateni romani sunt blocati la granita dintre dintre Franta si Marea Britanie, dupa ce Franta a interzis incepand duminica de la miezul noptii, pentru 48 de ore, toate transporturile dinspre Regatul Unit din cauza unei noi tulpini identificate de SARS-CoV-2, potrivit ziare. com.

Lucian Bode, despre eventuale noi restrictii: Din pacate, evolutia pandemiei in Marea Britanie, Franta, Italia e ingrijoratoare si Romania trebuie sa se uite cu mare atentie acolo (VIDEO)

Liberalul Lucian Bode a declarat, dupa ce a primit aviz favorabil in Parlament pentru a fi noul ministru de Interne, ca eventuale noi restrictii anticoronavirus nu sunt impuse doar de un minister si ca acestea vor.

Cand se vor relua zborurile dintre Marea Britanie si Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis duminica suspendarea zborurilor din si catre Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. De luni, 21 decembrie, autoritatile din.

Ce se intampla cu cei peste 200 de romani blocati la granita in Marea Britanie. MAE cere explicatii Frantei

Ministerul Afacerilor Externe a transmis, luni, o serie de precizari despre demersurile efectuate pentru cei peste200 de cetateni romani aflati in tranzit, blocati in Marea Britanie, dupa ce mai multe tari au inchis granitele pentru a limita raspandirea noii tulpini a virusului SARS-COV-2.

Sute de romani blocati la granita dintre Franta si Marea Britanie. Comisia Europeana recomanda tarilor sa permita calatoriile esentiale

Comisia Europeana le-a recomandat, marti, tarilor Uniunii Europene sa aiba o abordare coordonata privind masurile aplicate in relatia cu Marea Britanie din cauza noii tulpini a coronavirusului si sa permita deplasarile esentiale, potrivit Digi 24, care citeaza Mediafax.

Ce se intampla cu cei 200 de romani blocati intre Franta si Marea Britanie, dupa anularea zborurilor

Mai multi romani aflati in tranzit suntblocati la granita dintre Franta si Marea Britanie, la Dover, dupa ce mai multe tari au inchis granitelepentru a limita raspandirea noii tulpini de Covid-.

Parisul urmareste indeaproape situatia din Marea Britanie legata de noua tulpina a coronavirusului

Franta urmareste indeaproape situatia de pe teritoriul britanic, unde circula o noua tulpina a coronavirusului, ceea ce a dus la suspendarea de catre Olanda si Belgia a zvorurilor venite din Marea Britanie, a declarat o sursa guvernamentala, citata de AFP.

Bolnavul Europei Marea Britanie, izolata de exterior din cauza noii tulpini a coronavirusului

Luni dimineata, Marea Britanie avea deja rupte legaturile cu cea mai mare parte a Europei dupa ce cei mai apropiati aliati ai sai au intrerupt calatoriile spre si dinspre Regatul Unit din cauza noii tulpini a coronavirusului, lucru ce a provocat haos pentru numeroase familii si companii cu doar zece zile inainte ca Londra sa iasa de pe orbita Uniunii Europene, transmite Reuters. 26 Federatia transportatorilor din Franta: Soferii sunt blocati in parcari de tir-uri fara toalete situatia devine catastrofalaUPDATE 10. 34 Situatia a dus luni dimineata la o depreciere de 2% a lirei sterline fata de dolar, fiind afectat si euro. Bursa londoneza a fost si ea lovita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )