Libnet.ro
UNICEF

21:45

Peste 200 de romani blocati la granita dintre Marea Britanie si Franta, din cauza noilor restrictii de transport

Adevărul Adevărul,
Peste 200 de romani blocati la granita dintre Marea Britanie si Franta, din cauza noilor restrictii de transport

Peste 200 de cetateni romani sunt blocati la granita dintre dintre Franta si Marea Britanie, dupa ce Franta a interzis incepand duminica de la miezul noptii, pentru 48 de ore, toate transporturile dinspre Regatul Unit din cauza unei noi tulpini identificate de SARS-CoV-2, potrivit ziare. com. continuă pe Adevărul

Ce se intampla cu cei peste 200 de romani blocati la granita in Marea Britanie. MAE cere explicatii Frantei

Ministerul Afacerilor Externe a transmis, luni, o serie de precizari despre demersurile efectuate pentru cei peste200 de cetateni romani aflati in tranzit, blocati in Marea Britanie, dupa ce mai multe tari au inchis granitele pentru a limita raspandirea noii tulpini a virusului SARS-COV-2.

Cand se vor relua zborurile dintre Marea Britanie si Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis duminica suspendarea zborurilor din si catre Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. De luni, 21 decembrie, autoritatile din.

Linii telefonice la ambasade pentru transportatorii romani blocati la frontierele cu Marea Britanie MAE anunta ca a cerut explicatii Frantei

Ministerul Afacerilor Externe spune ca a cerut gasirea unei solutii rapide pentru rezolvarea situatiei transportatorilor romani blocati la frontierele cu Marea Britanie, in contextul masurilor luate de unele state europene din cauza noii tulpini a virusului SARS-CoV-2 identificate in Anglia, si precizeaza ca decizia Frantei de inchidere a frontierei cu Regatul Unit este aplicabila pentru 48 de ore, in asteptarea unor masuri coordonate la nivel european. Romani blocati in Marea Britanie dupa inchiderea unor granite din cauza noii tulpini a coronavirusului.

Romani blocati in Marea Britanie dupa inchiderea unor granite din cauza noii tulpini a coronavirusului

Sute de romani - turisti din cel putin 5 autocare si soferi de TIR - sunt blocati in trafic intre Marea Britanie si Franta, la traversarea Canalului Manecii, in urma interdictiilor de circulatie impuse de autoritatile din Franta din cauza noii tulpi a coronavirusului, conform asociatiei civice Voluntari in Europa.

Bolnavul Europei Marea Britanie, izolata de exterior din cauza noii tulpini a coronavirusului

Luni dimineata, Marea Britanie avea deja rupte legaturile cu cea mai mare parte a Europei dupa ce cei mai apropiati aliati ai sai au intrerupt calatoriile spre si dinspre Regatul Unit din cauza noii tulpini a coronavirusului, lucru ce a provocat haos pentru numeroase familii si companii cu doar zece zile inainte ca Londra sa iasa de pe orbita Uniunii Europene, transmite Reuters. 26 Federatia transportatorilor din Franta: Soferii sunt blocati in parcari de tir-uri fara toalete situatia devine catastrofalaUPDATE 10. 34 Situatia a dus luni dimineata la o depreciere de 2% a lirei sterline fata de dolar, fiind afectat si euro. Bursa londoneza a fost si ea lovita.

Ce e noua tulpina a virusului si de ce a suspendat inclusiv Romania zborurile spre si dinspre Marea Britanie

Marea Britanie a venit cu o veste aparent proasta chiar cu cateva zile inainte de Craciun: o noua tulpina a virusului le da batai de cap specialistilor. Marea Britanie a anuntat, peste.

Marea Britanie, pe lista neagra: romanii din Anglia nu mai pot sa intre in Romania

Marea Britanie se afla intr-o situatie foarte dificila, la cateva zile dupa ce au fost identificate peste 1000 de cazuri cu o noua tulpina de coronavirus, diferita de cea intalnita la.

Canada si Marea Britanie, acord pentru comertul liber intre cele doua state, dupa momentul Brexit

Canadasi Marea Britanie ar putea incheia un acord pentru asigurarea continuitatii comertului liber dintre cele doua tari dupaBrexit, pana cand Parlamentul canadian va aproba un nou acord bilateral.

Ultima ora: Romania suspenda zborurile spre si dinspre Marea Britanie. Carantina pentru cei care vin din Marea Britanie

Romania a blocat zborurile cu Marea Britanie dupa identificarea unei noi tulpini de coronavirus care circula in Regatul Unit. Conform expertilor noua varianta a coronavirusului este mult mai contagioasa, dar inca nu se stie daca formele de COVID-19 pe care le provoaca sunt mai grave.

Republica Moldova suspenda cursele avia de pasageri din si spre Marea Britanie

Republica Moldova suspenda toate cursele aeriene de pasageri din si spre Marea Britanie, incepand cu 23 decembrie, orele 00:00. Decizia a fost aprobata luni, 21 decembrie, de Comisia nationala extraordinara de sanatate publica, in scopul prevenirii raspandirii noii tulpini a coronavirusului SARS CoV 2, identificate in Marea Britanie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )