Libnet.ro
UNICEF

16:15

Esti la ovulatie? Afla care sunt simptomele

Antena3 Antena3,
Esti la ovulatie? Afla care sunt simptomele

Daca incerci sa ramai insarcinata, probabil ca vrei sa stii care sunt semnele ce iti indica faptul ca esti la ovulatie. In momentul ovulatiei exista doar o scurta perioada de timp in care ovulul poate fi fertilizat. continuă pe Antena3

O ia vremea razna? Care sunt mediile temperaturilor din luna martie a ultimilor 100 de ani fata de cele de azi? Scurta cercetare statistica

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Ion Sandu, a anuntat, joi, in videoconferinta cu prefectii, ca vineri noapte va ninge in sudul tarii, inclusiv in Bucuresti, iar daca vantul va depasi 70 de kilometri la ora este posibil sa fie emise coduri portocalii. Vrea omul sa isi faca un program de week-end, iar anunturile meteorologilor il dau peste cap. Prognozele au ajuns sa se schimba in ultimii ani la intervale foarte scurte de timp si nu din cauza ne-priceperii meteorologilor. Pur si simplu asistam la schimbari climatice care fac ca media temperaturilor lunare de acum 100 de ani sa nu mai corespunda cu cea din zilele noastre. Cand eram copil si ma jucam in Maramuresul copilariei, nu-mi aduc aminte de ninsori in martie. A luat-o vremea razna? Sa ne uitam pe cifre.

Edward Snowden s-ar putea intoarce acasa. Care sunt conditiile pentru revenirea pe pamant american

Fostul contractor american al NSA si CIA Edward Snowden, care a expus public amploarea spionajului american la nivel mondial, este pregatit sa se intoarca in Statele Unite daca i se garanteaza un proces.

Care sunt legumele si fructele cu cele mai multe pesticide

Multi oameni considera ca daca au o dieta bogata in fructe si legume au facut un pas important in ceea ce priveste sanatatea lor. Insa chiar si asa ingereaza o multime de substante care fac rau organismului astfel incat.

Cum functioneaza Songbun, sistemul de clasificare sociala din Coreea de Nord? Cum poti ajunge profesor sau politist si care sunt conditiile pentru a locui in capitala

S-ar putea sa nu fie evident din exterior, dar expertii sunt de acord ca in acest moment Coreea de Nord este in procesul unor schimbari semnificative, noteaza The Guardian. Regimul lui Kim Jong-un este serios in ceea ce priveste reformele si promite cresterea veniturilor si o mobilitate sociala mai mare. Dar discutiile despre potentialele reforme lasa in urma intrebarea: ce se va intampla cu songbum, sistemul strict de clasificare sociala si cum vor coexista acestea?.

Mehedinti: 400 angajati protesteaza in fata companiei Romag Prod. Care sunt nemultumirile

Peste 400 de angajati ai platformei Romag Prod, din cadrul Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare din Drobeta Turnu Severin, au refuzat sa intre la lucru, miercuri, intrucat sunt suparati ca nu au primit salariile si acuza conducerea ca nu comunica date privind inchiderea companiei, relateaza Mediafax.

Economiile mizere ale anului 2015: care sunt cele mai bolnave societati pentru consumatori

Tarile care au fost subiectul unor crize anul acesta, fie ele economice, politice sau sociale, se confrunta acum cu majore crize economice, cauzate de confluenta a doi factori: inflatie si somaj crescut.

Simulari Bacalaureat 2015 Elevii de clasa a XI-a si a XII-a sustin astazi simularea examenului de Limba si literatura romana. Care sunt capitolele exceptate de la testare

Simularea examanelor din cadrul bacalaureatului 2015 incepe astazi, 2 martie, cu simularea la Limba si literatura romana - proba scrisa. Peste 360. 000 de elevi din clasele a XI-a si a XII-a sustin astazi testarea. Liceenii sunt examinati din capitolele pe care trebuie sa le pregateasca pentru examenul propriu-zis de Bacalaureat, cu exceptia textului dramatic postbelic sau a unor autori ca Marin Preda, Nichita Stanescu, Marin Sorescu. Vezi in articol calendarul simularilor de bacalaureat si materia pe care trebuie sa o pregateasca elevii pentru testari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )