Libnet.ro
UNICEF

00:07

Situatia scenariilor din scoli: 312 scoli si gradinite sunt in scenariul rosu, la finalul primei saptamani de scoala, cu 12 mai multe ca in ziua precedenta

B1 B1,
Situatia scenariilor din scoli: 312 scoli si gradinite sunt in scenariul rosu, la finalul primei saptamani de scoala, cu 12 mai multe ca in ziua precedenta

Inca 12 unitati de invatamant din tara au trecut, vineri, in scenariul rosu, arata situatia centralizata de Ministerul Educatiei. Astfel, conform datelor valabile vineri la pranz, sunt 12. 953 de scoli. continuă pe B1

Ministerul Educatiei reactulizeaza situatia scenariilor: 312 scoli activeaza scenariul rosu

Vineri, 18 septembrie, in conformitate cu datele transmise de inspectoratele scolare judetene inclusiv Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti), Ministerul Educatiei a transmis reactualizarea situatiei privind scenariile din scoli.

Alexandru Rafila, semnal de alarma cu privire la restrictiile anti-Covid din scoli. Care este adevarul din spatele exploziei de cazuri cu coronavirus

Medicul Alexandru Rafila a explicat recent ce se intampla in scolile din Romania. in contextul pandemiei de COVID-19, reinceperea scolii s-a lasat cu multe tensiuni si restrictii, motiv de ingrijorare pentru parinti, bunici si cadre didactice. Copiii trebuie sa fie incurajati sa mearga la scoala Nu mai este nicio noutate faptul ca masca de protectie .

Soarta Legii care scoate educatia sexuala din scoli, decisa de Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra legii care scoate educatia sexuala din scoli, inlocuind termenul cu educatie sanitara si conditionand participarea la aceste cursuri de acordul parintilor.

inca 12 scoli din Romania au trecut in scenariul rosu, in ultima azi. Situatia la nivel national

Alte 12 uitati de invatamant din Romania au trecut, in ultimele 24 de ore, in scenariul rosu, adica scoala exclusiv online. Potrivit ultimelor date transmise de Ministerul Educatiei, la acest moment sunt 312 scoli si gradinite in scenariul rosu, iar in scenariul galben sunt 4. 391 unitati de invatamant, cu 16 mai multe fata de ziua de joi.

Simona Spataru, candidata aliantei PNL-USR PLUS la Primaria Sectorului 4, despre terasele din Oraselul Copiilor: Daca sunt construite ilegal le voi indeparta

Simona Spataru, candidata aliantei PNL-USR PLUS la Primaria Sectorului 4, promite intr-un interviu acordat HotNews. ro ca dupa ce va fi aleasa primar va demola terasele din Parcul Oraselul Copiilor daca acestea sunt construite ilegal. Candidata dreptei spune ca daca va fi aleasa primar va analiza cum a fost ridicata fiecare terasa si va actiona in consecinta.

Focar de coronavirus, depistat la Spitalul de Copii din Iasi. Cinci angajati sunt infectati

Cinci cadre medicale de la Spitalul de Copii Sfanta Maria din Iasi au fost depistate pozitiv cu COVID-19. Potrivit Directiei de Sanatate Publica DSP) Iasi, acestia fac parte din sectia Chirurgie.

Romania, sprijin de 100.000 de euro pentru societatea civila si presa independenta din Belarus. Bogdan Aurescu: Sunt supuse unor presiuni sistematice (VIDEO)

Romania spijina societatea civila si presa independenta din Belarus, o tara greu incercata in aceste zile. Ministerul Afacerilor Externe transmite, marti, ca a transferat din bugetul pentru asistenta.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )