Libnet.ro
UNICEF

23:15

Situatie disperata: Zeci de angajati de la Complexul Energetic Oltenia au intrat in greva foamei

B1 B1,
Situatie disperata: Zeci de angajati de la Complexul Energetic Oltenia au intrat in greva foamei

Situatie disperata la Complexul Energetic Oltenia CEO). Zeci de angajati au intrat in greva foamei, marti, nemultumiti de nivelul salariilor in raport cu conditiile de munca, dar si de esecul. continuă pe B1

Zeci de angajati ai Complexului Energetic Oltenia au intrat in greva foamei

Zeci de angajati ai Complexul Energetic Oltenia CEO) au intrat, marti, in greva foamei, nemultumiti de nivelul salariilor in raport cu conditiile de munca. Oamenii sustin ca productia a crescut, multi dintre mineri au plecat, dar salariile au ramas la 1. 700 de lei, in timp ce ale conducerii au crescut constant, informeaza news. ro.

Zeci de angajati ai Complexului Energetic Oltenia au intrat in greva foamei, nemultumiti de salarii

Zeci de angajati ai Complexul Energetic Oltenia CEO) au intrat, marti, in greva foamei, nemultumiti de nivelul salariilor in raport cu conditiile de munca. Oamenii sustin ca productia a crescut, multi dintre mineri au plecat, dar salariile au ramas la 1. 700 de lei, in timp ce ale conducerii au crescut constant.

40 de angajati ai Complexului Energetic Oltenia au intrat in greva foamei

40 de angajati de la Complexul Energetic Oltenia au intrat, incepand de marti, in greva foamei.

Mai multi angajati ai CEO au intrat in greva foamei, nemultumiti de salarii

Mai multi angajati ai Complexul Energetic Oltenia CEO) au intrat, astazi, in greva foamei, nemultumiti de nivelul salariilor in raport cu conditiile de munca, potrivit unei sursei din presa.

Aproximativ 40 de angajati ai CEO au intrat in greva foamei, nemultumiti de salarii

ACTUALIZARE 11:09 Liderul sindical a declarat ca numarul angajatilor Complexului Energetic Oltenia care au intrat in aceasta dimineata in greva foamei a ajuns la aproximativ 40, iar protestul nu va inceta pana cand principala solicitare privind cresterea salariala nu va primi un raspuns pozitiv. ------ Mai multi angajati ai Complexul Energetic Oltenia CEO) au intrat, astazi, in greva foamei, nemultumiti de nivelul salariilor in raport cu conditiile de munca, potrivit unei sursei din presa.

Managerul Complexului Energetic Oltenia la Sinaia, zeci de grevisti in fata sediului din Targu-Jiu

Zeci de sindicalisti din cadrul Complexului Energetic Oltenia CEO) se afla in greva foamei de marti dimineata in fata sediului unitatii din Targu-Jiu. in acest timp, managerul CEO, se afla, potrivit sindicalistilor, la un simpozion care se desfasoara la Sinaia.

Dana Nalbaru, intr-o situatie disperata: Va rog, e urgent! Ma ajuta cineva?

Situatie disperata, vineri seara, pentru Dana Nalbaru. Artista a cerut prietenilor sai de pe Facebook sa ii recomande urgent un medic pediatru din Brasov, pentru ca baietelul ei in var.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )