Libnet.ro
UNICEF

06:00

Situatie dramatica la bursa din SUA. Actiunile celei mai valoroase companii din lume s-au prabusit

Antena3 Antena3,
Situatie dramatica la bursa din SUA. Actiunile celei mai valoroase companii din lume s-au prabusit

Bursa din Statele Unite a deschis in scadere puternica, indicele Nasdaq fiind in declin cu peste 5%, si a coborat la minimul incepind cu luna octombrie, dupa ce declinul inregistrat luni pe bursa din China a. continuă pe Antena3

Bursa din Shanghai, cea mai mare scadere zilnica din 2007

ACTUALIZARE 17:34 Wall Street cade cu pana la 3% * ACTUALIZARE 16:45 Osborne: Economia Marii Britanii este vulnerabila la declinul burselor asiatice * The Guardian: Conducerea bursei SUA a suspendat tranzactiile futures pe indicele Nasdaq Economia Marii Britanii este vulnerabila la socurile internationale, a declarat luni ministrul britanic de Finante, George Osborne, pe fondul declinului burselor la nivel mondial, provocat de temerile privind incetinirea cresterii economice in China, transmite Bloomberg. * ACTUALIZARE 16:10 Bursa din Rusia a scazut cu peste 4% in deschidere * ACTUALIZARE 15:10 Cotatia materiilor prime, la minimul ultimilor 16 ani * The Guardian: Bursele globale au pierdut 5. 000 de miliarde dolari de la devalorizarea yuanului * Bursa din Atena scade cu 6,5% * ACTUALIZARE 12:18 NY Times: Marile fonduri de investitii si-au retras 2,5 miliarde dolari din economiile emergente * Daily Telegraph: Cele mai mari 300 de companii europene au pierdut circa 230 miliarde euro din valoarea de piata * ACTUALIZARE 11:41 Euro atinge maximul ultimelor 6 luni fata de dolar.

Bursa din China a inchis in declin cu 8,7%, cel mai mult dupa 2007

Bursa din Shanghai a inchis luni in declin cu 8,7%, cel mai mult dupa 2007, influentand negativ si restul burselor si pietelor valutare asiatice, pe fondul temerilor investitorilor legate de impactul incetinirii cresterii celei de-a doua mari economii.

Bursele asiatice scad puternic, dupa ce bursa din China a inchis in declin

Bursa din Shanghai a inchis luni in declin cu 8,7%, cel mai mult dupa 2007, influentand negativ si restul burselor si pietelor valutare asiatice, pe fondul temerilor investitorilor legate de impactul incetinirii cresterii celei de-a doua mari economii a lumii.

REVISTA BLOGURILOR. Care sunt criteriile pentru alegerea celei mai importante persoane din mediul online romanesc

De pe bloguri, vineri, aflam care sunt criteriile de alegere ale celei mai importante persoane din mediul online romanesc, dar si ce diferente exista intre infrastructura rutiera romaneasca si cea americana.

Romania, prin ochii unei jurnaliste din SUA: O tara cu frumuseti naturale nealterate

O jurnalista din SUA povesteste, intr-un articol pentru Los Angeles Times, experienta unei calatorii in Romania. Anne-Marie OConnor descrie tara noastra ca fiind un taram al turnurilor medievale.

Un candidat fictiv la alegerile prezidentiale din SUA ar obtine 9% dintre voturile cetatenilor din Carolina de Nord

Alegerile prezindetiale din SUA au un nou candidat dupa ce un licean a creat un profil fictiv al unei astfel de persoane. Potrivit unui sondaj, circa 9% dintre respondentii din Carolina de Nord au spus ca l-ar vota.

Bursa din Australia va avea o conexiune cu piata din Hong Kong

ASX Ltd. , operatorul Bursei de Valori din Australia, isi va conecta reteaua cu cea a pietei din Hong Kong, urmand sa le ofere mai rapid traderilor din orasul chinez produse derivate, respectiv un acces mai putin costisitor pe piata australiana a actiunilor.

Regizoarea Carmen Lidia Vidu, distinsa cu titlul de excelenta in arta dramatica, dupa premiul Gopo pentru cel mai bun scurtmetraj

Dupa castigarea Premiului Gopo pentru cel mai bun scurtmetraj documentar, in primavara anului 2015, regizoarea Carmen Lidia Vidu a fost distinsa cu titlul de excelenta in arta dramatica, de catre Primaria Municipiului Arad. Exponenta aradeana a noului val de talente din artele spectacolului, a fost cel mai tanar regizor care a montat pe scena Teatrului National din Bucuresti si este astazi recunoscuta drept cel mai important regizor de teatru multimedia din Romania. A fost distinsa cu numeroase premii nationale si internationale pentru regie de teatru si film, cel mai recent trofeu fiind Premiul Gopo 2015 pentru scurt metraj documentar. Creatia sa promoveaza candidatura Aradului la titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021, isi motiveaza Primaria din Arad alegerea.

Zi neagra pe burse. Indicele de referinta al Japoniei a scazut cu 4,6%, iar bursa din China s-a prabusit cu 8,5%. La Bucuresti, scaderea a fost de 4%

Pietele din Asia si Orientul Mijlociu sunt in picaj, iar deschiderea burselor europene si americane a fost una dramatica, informeaza ZF. Indicele de referinta al Chinei s-a prabusit cu 8,5%, cea mai mare.

Zi neagra pe burse. Indicele de referinta al Japoniei a scazut cu 4,6%, iar bursa din China s-a prabusit cu 8,5%. La Bucuresti, scaderea a fost de 4%

Pietele din Asia si Orientul Mijlociu sunt in picaj, iar deschiderea burselor europene si americane a fost una dramatica, informeaza ZF. Indicele de referinta al Chinei s-a prabusit cu 8,5%, cea mai mare.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )