Libnet.ro
UNICEF

14:45

Bursa din Shanghai, cea mai mare scadere zilnica din 2007

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din Shanghai, cea mai mare scadere zilnica din 2007

ACTUALIZARE 17:34 Wall Street cade cu pana la 3% * ACTUALIZARE 16:45 Osborne: Economia Marii Britanii este vulnerabila la declinul burselor asiatice * The Guardian: Conducerea bursei SUA a suspendat tranzactiile futures pe indicele Nasdaq Economia Marii Britanii este vulnerabila la socurile internationale, a declarat luni ministrul britanic de Finante, George Osborne, pe fondul declinului burselor la nivel mondial, provocat de temerile privind incetinirea cresterii economice in China, transmite Bloomberg. * ACTUALIZARE 16:10 Bursa din Rusia a scazut cu peste 4% in deschidere * ACTUALIZARE 15:10 Cotatia materiilor prime, la minimul ultimilor 16 ani * The Guardian: Bursele globale au pierdut 5. 000 de miliarde dolari de la devalorizarea yuanului * Bursa din Atena scade cu 6,5% * ACTUALIZARE 12:18 NY Times: Marile fonduri de investitii si-au retras 2,5 miliarde dolari din economiile emergente * Daily Telegraph: Cele mai mari 300 de companii europene au pierdut circa 230 miliarde euro din valoarea de piata * ACTUALIZARE 11:41 Euro atinge maximul ultimelor 6 luni fata de dolar. continuă pe Ziarul Bursa

Vicecancelarul german Sigmar Gabriel spune ca valul de refugiati este cea mai mare provocare de la reunificarea Germaniei. Berlinul estimeaza ca anul acesta va primi 800.000 de solicitari de azil

Influxul record de refugiati in Germania este cea mai mare provocare pentru tara de la reunificarea de acum 25 de ani, a declarat duminica vicecancelarul Sigmar Gabriel, potrivit AFP.

FOTO Caini din toata Europa au defilat la Oradea, la cea mai mare expozitie canina din Romania

Oradea a fost gazda celei mai mari expozitii canine din Romania, bucurandu-se de o prezenta numeroasa internationala, cu participanti din peste 20 de tari. Evenimentul s-a desfasurat in oglinda la Oradea si Debretin.

Ghinionul primului roman care a explorat cultura eschimosilor si cea mai mare insula a Pamantului. Cum s-a prabusit cu balonul in apele Oceanului inghetat

Constantin Dumbrava 1890-1935) este considerat unul dintre cei mai valorosi naturalisti romani si primul care a calcat vreodata, printr-o expeditie stiintica in Groenlanda. Provenit dintr-o familie modesta din orasul bacauan Buhusi, a facut studiile superioare si doctoratul in Franta si Belgia, dupa care s-a casatorit la New York, de unde a organizat trei expeditii, care au contribuit la cunoasterea Groenlandei dar si a poporului eschimos.

A murit cea mai mare patinatoare a Brasovului. Romica Dimboianu Pop avea 95 de ani si a patinat zeci de ani cu proteza la un picior

A avut o cariera impresionanta si a continuat sa patineze chiar daca si-a pierdut un picior in timpul unui accident montan. Romica Dimboianu Pop a aprins flacara olimpica la Brasov la Festivalul Olimpic al Tineretului European din 2013.

Rudele si prietenii, afectati de moartea politistului Gheorghe Ionescu: S-a intamplat un caz deosebit de grav. Nici pe un caine nu poti sa il trantesti asa. Sa se dea pedeapsa cea mai mare (VIDEO)

Prietenii si rudele l-au condus pe politistul Gheorghe Ionescu, sambata, la capela cimitirului Ghencea, transmite B1 TV. Sora lui Ionescu a venit din Italia sa isi duca fratele la groapa. De asemenea, cinci.

Zi neagra pe burse. Indicele de referinta al Japoniei a scazut cu 4,6%, iar bursa din China s-a prabusit cu 8,5%. La Bucuresti, scaderea a fost de 4%

Pietele din Asia si Orientul Mijlociu sunt in picaj, iar deschiderea burselor europene si americane a fost una dramatica, informeaza ZF. Indicele de referinta al Chinei s-a prabusit cu 8,5%, cea mai mare.

Zi neagra pe burse. Indicele de referinta al Japoniei a scazut cu 4,6%, iar bursa din China s-a prabusit cu 8,5%. La Bucuresti, scaderea a fost de 4%

Pietele din Asia si Orientul Mijlociu sunt in picaj, iar deschiderea burselor europene si americane a fost una dramatica, informeaza ZF. Indicele de referinta al Chinei s-a prabusit cu 8,5%, cea mai mare.

Lunea neagra pentru economia mondiala. Declin dramatic al pietelor din Europa

Lunea neagra, asa a fost denumita ziua de astazi pentru economia mondiala. Tonul a fost dat de scaderea dramatica a bursei de la Shanghai, cea mai mare inregistrata in ultimii opt ani. Aceasta scadere a.

Bursa din China a inchis in declin cu 8,7%, cel mai mult dupa 2007

Bursa din Shanghai a inchis luni in declin cu 8,7%, cel mai mult dupa 2007, influentand negativ si restul burselor si pietelor valutare asiatice, pe fondul temerilor investitorilor legate de impactul incetinirii cresterii celei de-a doua mari economii.

Bursele asiatice scad puternic, dupa ce bursa din China a inchis in declin

Bursa din Shanghai a inchis luni in declin cu 8,7%, cel mai mult dupa 2007, influentand negativ si restul burselor si pietelor valutare asiatice, pe fondul temerilor investitorilor legate de impactul incetinirii cresterii celei de-a doua mari economii a lumii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2195 seconds )