Libnet.ro
UNICEF

07:00

Skull Canyon este cel mai puternic NUC de la Intel

Playtech Playtech,
Skull Canyon este cel mai puternic NUC de la Intel

Mini PC-ul celor de la Intel nu a impresionat pe nimeni vara trecuta. Constienti de lipsa acuta de performanta a Compute Stick-ului lor, Intel au decis sa lanseze un NUC ceva mai mare si cu mult mai multa putere. Daca v-ati gandit vreodata de ce nu mai exista in ziua de azi alternative credibile la []. continuă pe Playtech

Acesta este cel mai mic origami din lume

O echipa de oameni de stiinta au dezvoltat cel mai micorigami din lume. impaturind o pelicula extrem de subtire de grafen, acestia au reusit sa-i faca o cutala scara atomica. Sa indoi sau sa impaturesti hartie e usor, dar asta pentru ca mainile tale si grosimea hartiei sunt perfecte pentru a manipula acest material cu [].

Simona Halep: Este cel mai bun turneu din acest an pentru mine

Nu si-a putut apara titlul cucerit in 2015, dar este multumita de jocul pe care l-a avut la editia din acest an de la Indian Wells. Simona Halep a fost eliminata de Serena Williams in sferturi, dar are si motive de satisfactie: Mi-am regasit ritmul, a precizat numarul cinci mondial.

Viscri este cel mai vizitat sat din Romania: 32.000 de turisti, anul trecut

Biserica Fortificata din satul Viscri, care din anul 1999 face parte din patrimoniul mondial UNESCO, a fost vizitata anul trecut de 32. 000 de turisti, in mare parte straini, platitori de bilete.

Este omul cu cel mai frumos suflet din lume. Pentru ce si-a dedicat intreaga viata

Steve Greig poate fi considerat omul cu cel mai frumos suflet din lume. Si asta pentru ca barbatul si-a dedicat intreaga viata adoptand caini in varsta, care nu-si vor mai gasi niciodata adapost.

Cel mai rar pasaport din lume este emis de Ordinul Suveran de Malta. Doar trei astfel de documente pot exista simultan

Cel mai rar intalnit pasaport din lume este cel emis de Ordinul Suveran de Malta si numai trei documente emise de aceasta autoritate pot exista concomitent, relateaza The Independent.

Cel mai bine platit roman lucreaza in salubritate. Cati bani a incasat lunar

Anul trecut, cel mai bine platit roman a castigat 16,3 milioane de lei 3,6 milioane de euro), din colectarea deseurilor nepericuloase. Topul salariilor fabuloase este completat de un IT-ist care a plecat.

Trucuri pentru gospodine. Cum gatesti cel mai bun orez

Trucuri pentru gospodine. Cum gatesti cel mai bun orez? Ai nevoie de o cana cu orez. Este o cantitate suficienta pentru 4 persoane. Cum procedezi: -Torni orezul intr-o oala -Pui peste orez doua.

Mai mult science si mai putin fiction: cum a ajuns masina cel mai avansat gadget

Daca ar fi sa te opresc la semafor, sa-ti bat in parbriz si sa te intreb care este cel mai valoros si util gadget pe care il ai, ce ai raspunde? Probabil ca ai spune ca e smartphone-ul. intr-un an, s-ar putea sa realizezi ca masina pe care abia ti-ai cumparat-o incorporeaza mai multe tehnologii [].

VIDEO Romance umilite in centrul Madridului. Premierul Spaniei: Este cel mai josnic gest pe care l-am vazut in viata mea

Patru cersetoare rome din Romania au fost umilite, marti, de suporterii echipei de fotbal PSV Eindhoven din Olanda, aflati in Madrid pentru meciul cu Atletico. Scenele au fost filmate si au starnit reactii la cel mai inalt nivel: ambasada Olandei isi cere scuze, fanii ar putea pierde dreptul de a intra pe stadion, iar premierul spaniol Mariano Rajoy spune ca s-a simtit ingrozitor cand a vazut imaginile.

FDI Audas Piscator, cel mai performant fond

Fondul FDI Audas Piscator a inregistrat o crestere de 3,48%, raportata la moneda europeana, fiind cel mai profitabil fond de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada 4-11 martie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2993 seconds )