Libnet.ro
UNICEF

01:05

SNR vrea sa ia un credit de peste 5,23 milioane de euro pentru a finanta partial prima faza din reteaua nationala de televiziune digitala terestra

Hotnews Hotnews,
 SNR vrea sa ia un credit de peste 5,23 milioane de euro pentru a finanta partial prima faza din reteaua nationala de televiziune digitala terestra

Societatea Nationala de Radiocomunicatii SNR) vrea sa ia un credit bancar in valoare estimata la peste 23,3 milioane lei peste 5,23 milioane euro), in vederea finantarii unei parti a proiectului implementarea retelei nationale a multiplexului digital 'free to air', potrivit unui anunt de participare publicat in data de 9 mai in Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Costul creditului are o valoare estimata fara TVA de 3,41 milioane lei. De notat ca tot pentru acest multiplex digital, care va grupa pana la 16 programe TV publice si si private, transmise free to air SNR a mai demarat deja doua alte licitatii in valoare estimata la peste 115,64 milioane de lei cu TVA peste 26,2 milioane de euro). continuă pe Hotnews

Un nou DOSAR penal pentru Nichita. Primarul din Iasi, cercetat pentru un credit de 200 milioane euro

Un nou dosar pentru Gheorghe Nichita, primarul Iasiului. Adevarul scrie ca Tribunalul Iasi a decis ca DNA trebuie sa reia cercetarile in cazul unui credit de 200 de milioane de lei, luat de Primaria Iasi in.

BNR: contul curent al balantei de plati a inregistrat un excedent de 406 milioane euro

In perioada ianuarie - martie 2015, contul curent al balantei de plati a inregistrat un excedent de 406 milioane euro, comparativ cu un deficit de 268 milioane euro in aceeasi perioada a anului 2014, au comunicat vineri reprezentantii BNR. Evolutia vine pe fondul majorarii excedentului balantei veniturilor secundare cu 348 milioane euro), al reducerii deficitului inregistrat de balanta veniturilor primare cu 347 milioane euro) si al majorarii excedentului balantei serviciilor cu 167 milioane euro). Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania date estimate) au insumat 885 milioane euro, din care participatiile la capital inclusiv profitul net estimat) au inregistrat 200 milioane euro, iar creditele intragrup 685 milioane euro net).

BERD a luat obligatiuni emise de Primaria Bucuresti de 75 milioane euro

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a investit 333 de milioane de lei 75 milioane euro) in emisiunea de obligatiuni de 2,2 miliarde lei 500 milioane euro) lansata de Primaria Bucuresti.

OTP Romania a trecut pe profit in primul trimestru, cu un castig de 1,3 milioane euro

OTP Bank Romania a obtinut un profit de 402 milioane forinti 1,3 milioane euro) in primul trimestru, dupa pierderi de 1,6 miliarde forinti in ultimul trimestru al anului trecut, consolidarea Banca Millennium avand un impact semnificativ asupra bilantului si dinamicii profiturilor, arata un comunicat al grupului bancar.

CNADNR a gasit constructor pentru finalizarea centurii Tecuci, proiect de 14,5 milioane euro

CNADNR a semnat cu asocierea Eurocogen Filiala Aninoasa - Aleandri Spa - Pasquale Alo039; un contract de 64 milioane lei 14,5 milioane euro), cu TVA, pentru finalizarea constructiei centurii Tecuci, judetul Galati.

Investitiile straine au crescut cu 55% in primul trimestru, ajungand la 855 de milioane de euro

Investitiile straine directe au insumat 885 de milioane de euro in primul trimestru, in crestere cu 55% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar in martie volumul s-a dublat comparativ cu primele doua luni din an la un loc, ajungand la 476 milioane euro, potrivit datelor Bancii Nationale.

Veniturile grupului Wienerberger au ajuns la 613 milioane euro

Wienerberger AG anunta ca, in primul trimestru al acestui an, a inregistrat o crestere de 5% a veniturilor fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la valoarea de 613 milioane de euro, si o crestere semnificativa de 21% a EBITDA, pana la valoarea de 34 milioane de euro.

Lichiditate de 5,38 milioane euro

Fondul Proprietatea a revenit in topul lichiditatii la Bursa de Valori Bucuresti BVB), cu un rulaj de 3,47 milioane de lei, in sedinta de ieri, cand tranzactiile au totalizat 24,69 milioane de lei 5,38 milioane de euro).

Allianz a subscris in Romania prime brute de 61 milioane euro pe asigurari generale

Primele brute subscrise de grupul german Allianz din asigurari generale in Romania au crescut in primul trimestru cu 5,2%, de la 58 de milioane de euro in urma cu un an la 61 de milioane de euro, avansul fiind datorat in special afacerilor de pe segmentul de proprietate si accident, potrivit raportului financiar publicat azi.

Carpatcement a avut profit brut de 34 milioane euro pe plan local, anul trecut

Carpatcement Holding, membru al grupului HeidelbergCement, a inregistrat un profit brut de 34 de milioane de euro, anul trecut, in tara noastra, in crestere cu 22% fata de 28 de milioane de euro inregistrate in 2013, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )