Libnet.ro
UNICEF

23:15

JO Soci 2014: Locul 17 pentru echipajul masculin de bob doua persoane, cea mai buna clasare a Romaniei

B1 B1,
JO Soci 2014: Locul 17 pentru echipajul masculin de bob doua persoane, cea mai buna clasare a Romaniei

Echipajulmasculin alRomaniei la bob doua persoane a reusit, luni, cea mai buna clasare a Romaniei la Jocurile Olimpice, obtinand locul 17. Nicolae Istrate si Florin Craciun au fost cronometrati in. continuă pe B1

Cea mai buna clasare a Romaniei la Soci: Locul 17 pentru echipajul masculin de bob.

Echipajul masculin de bob doua persoane format din Nicolae Istrate si Florin Craciun s-a clasat, luni, pe locul 17 in concursul olimpic, acesta fiind cel mai bun rezultat al reprezentantilor Romaniei la Jocurile Olimpice de la Soci, informeaza site-ul oficial al competitiei. Pana la acest rezultat, cele mai bune clasari ale romanilor la Soci au fost de doua ori locul 21 Eva Tofalvi la biatlon in probele de individual si start in bloc). Nicolae Istrate si Florin Craciun au fost cronometrati .

Cea mai buna clasare a Romaniei la Soci: Locul 17 la bob, echipaj de doua persoane

Echipajul masculin de bob doua persoane format din Nicolae Istrate si Florin Craciun a obtinut un rezultat decent in concursul desfasurat luni la Soci. Cei doi au incheiat proba pe locul 17, care reprezinta cea mai buna clasare a unor romani la Olimpiada de Iarna de la Soci.

Programul zilei la Soci: Romania are sportivi in probele de bob si biatlon.

Jocurile Olimpice de la Soci au intrat in cea de a doua si ultima saptamana de competitie. In cadrul probelor de azi Romania participa cu sportivi la disciplinele biatlon si bob. Program Soci: 16. 30 - Bob echipaj 1+1 masculin, mansa a treia: Florin Cezar Craciun si Nicolae Istrate Complexul Sanki) 17. 00 - Eva Tofalvi - biatlon - 12,5 km mass-start, finala Centrul Laura). 05 - Bob echipaj 1+1 masculin, mansa a patra finala): Florin Cezar Craciun si Nicolae Istrate Dupa primele doua .

Soci 2014: Ania Caill, locul 30 la Super G - Anna Fenninger (Austria), noua campioana olimpica

Ania Caill a terminat pe locul 30, penultimul, proba de Super G din cadrul concursului de schi alpin contand pentru Jocurile Olimpice de la Soci. Titlul i-a revenit sportivei Anna Fenninger, din Austria.

SOCI 2014. Olimpiada GHINIONISTA: a doua ACCIDENTARE GRAVA.

Sportiva americana Jacqueline Hernandez s-a lovit la cap dupa ce a cazut, duminica, la calificarile pentru proba de snowboardcross, pe acelasi traseu unde, sambata, rusoaica Maria Komissarova s-a ranit grav, informeaza AFP. Hernandez, 21 de ani, s-a dezechilibrat si a cazut, lovindu-se violent de pista. Ea a ramas inerta cateva momente, iar dupa ce si-a revenit a fost evacuata pe targa. Tot duminica, norvegianca Helene Olafsen a cazut pe acelasi parcurs si a fost evacuata pe targa. Sambata, .

Comentariu ca in spatele blocului la bob

TVR a avutinvitat un comentator foarte ciudat la bob dublu, proba in care echipajul nostru a luat locul 17 cu cea mai buna performanta a Romaniei de la Sochi. Omul parea sa se pricepe foarte bine la bob, insa nu si la exprimarea in limba romana.

Comentariu ca in spatele blocului la bob

TVR a avut un invitat un comentator foarte ciudat la bob dublu, proba in care echipajul nostru a luat locul 17 cu cea mai buna performanta a Romaniei de la Sochi. Omul parea sa se priceape foarte bine la bob, insa nu si la exprimarea in limba romana.

Microsoft Office pentru touch vine pe iPad inainte de a ajunge pe Windows 8

Desi ar putea parea incredibil la prima vedere, o versiune de Microsoft Office pentru iPad va apararea inaintea uneia pentru dispozitivele cu Windows 8. Orice utilizator de Windows 8, Windows 8. 1 sau Windows RT stie foarte bine ca suita Microsoft Office nu este nici pe departe una optimizata pentru aceleasi ecrane sensibile la atinge pentru care sunt facute cele mai recente sisteme de operare iesite din Redmond. in teorie, compania fondata de Bill Gates ne promite de mult o astfel [].

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2182 seconds )