Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai buna clasare a Romaniei la Soci: Locul 17 la bob, echipaj de doua persoane

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna clasare a Romaniei la Soci: Locul 17 la bob, echipaj de doua persoane

Echipajul masculin de bob doua persoane format din Nicolae Istrate si Florin Craciun a obtinut un rezultat decent in concursul desfasurat luni la Soci. Cei doi au incheiat proba pe locul 17, care reprezinta cea mai buna clasare a unor romani la Olimpiada de Iarna de la Soci. continuă pe Adevărul

Cea mai buna clasare a Romaniei la Soci: Locul 17 pentru echipajul masculin de bob.

Echipajul masculin de bob doua persoane format din Nicolae Istrate si Florin Craciun s-a clasat, luni, pe locul 17 in concursul olimpic, acesta fiind cel mai bun rezultat al reprezentantilor Romaniei la Jocurile Olimpice de la Soci, informeaza site-ul oficial al competitiei. Pana la acest rezultat, cele mai bune clasari ale romanilor la Soci au fost de doua ori locul 21 Eva Tofalvi la biatlon in probele de individual si start in bloc). Nicolae Istrate si Florin Craciun au fost cronometrati .

JO Soci 2014: Locul 17 pentru echipajul masculin de bob doua persoane, cea mai buna clasare a Romaniei

Echipajulmasculin alRomaniei la bob doua persoane a reusit, luni, cea mai buna clasare a Romaniei la Jocurile Olimpice, obtinand locul 17. Nicolae Istrate si Florin Craciun au fost cronometrati in.

Cea mai buna clasare pentru Eva Tofalvi la Soci

Biatlonista Eva Tofalvi si-a imbunatatit, luni dupa-amiaza, cel mai bun rezultat obtinut la Jocurile Olimpice de la Soci.

Ponta: Pentru 2014, 2015 si 2016, cea mai buna formula de guvernare este USL

Cea mai buna formula de guvernare este Uniunea Social Liberala, atat pentru 2014, 2015 sau 2016, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta, raspunzand unei intrebari legate de ultimatumul dat de Crin Antonescu -.

VIDEO. Ponta ii raspunde lui Antonescu: Am ales: cea mai buna formula de guvernare este USL!.

Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat, vineri, ca a ales, in urma ultimatului dat de Crin Antonescu de a alege intre PNL si PC, sa continue guvernarea in formula USL pana in 2016, informeaza Mediafax. Am ales ! Am ales ca, in 2014-2016, sa pastram formula de succes USL. Cred ca cea mai buna formula de guvernare este USL, a spus Ponta, fara sa raspunda la alte intrebari pe aceasta tema in pofida insistentelor presei. El nu a dorit nici sa precizeze daca postul de presedinte al Senatului .

Studiu iPad Air: Cea mai buna tableta la ce conteaza

Apple, prin intermediul iPad Air, isi striveste concurenta cand vine vorba de cel mai important atu al unei tablete, autonomia. inca de la prima generatie de iPad era evident ca, inainte de orice, gigantul din Cupertino si-a facut o prioritate din bateria acestui produs. De atunci, au trecut cativa ani, iar producatorii de tablete cu Android nu au pierdut deloc timpul in a lansa concurenti seriosi pentru fiecare generatie a tabletei Apple. Din cate se pare insa, iPad Air isi [].

Cea mai buna veste din auto: Ford va produce la Craiova un nou model

Grupul american Ford va transfera de la Koln la Craiova, in 2017, o parte din productia modelului Fiesta, pentru a reduce costurile in contextul pierderilor masive inregistrate de operatiunile europene ale companiei dupa scaderea puternica a.

FOTO VIDEO Cea mai buna saptamana din cariera lui Halep. Romanca, premiata de patronul echipei PSG, pentru titlul de la Doha

Simona Halep a bifat al saptelea trofeu din cariera, dupa ce-a invins-o pe germanca Angelique Kerber la Doha. A fost a 10-a finala de tenis jucata de romanca, cea mai importanta, si a saptea consecutiva castigata. De luni va urca pe locul 9 in lume.

Cea mai buna saptamana din cariera lui Halep. Romanca, premiata de patronul echipei PSG, pentru titlul de la Doha

Simona Halep a bifat al saptelea turneu din cariera, dupa ce-a invins-o pe germanca Angelique Kerber la Doha. A fost a 10-a finala jucata de romanca, cea mai importanta, si a saptea consecutiva castigata. De luni va urcat pe 9 in lume.

Cea mai buna fotografie a World Press Photo 2014 n-are violenta si moarte, dar are un mesaj puternic pentru omenire

Cel mai prestigios concurs de fotojurnalism aduna anual unele dintre cele mai puternici fotografii, imagini in care oamenii au murit sau vor muri, poze cu sange si violenta, dar acesta nu va fi cazul acum. Americanul John Stanmeyer a castigat World Press Photo cu o fotografie care prezinta cea mai mare problema a lumii moderne: lipsa semnalului la telefon.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )