Libnet.ro
UNICEF

22:31

Sociologul Marius Pieleanu, ipoteza soc: Radu Mazare ar putea fi adus la Bucuresti pe 25 mai

Antena3 Antena3,
Sociologul Marius Pieleanu, ipoteza soc: Radu Mazare ar putea fi adus la Bucuresti pe 25 mai

Sociologul Marius Pieleanu a emis o ipoteza cu privire la venirea lui Radu Mazare in tara pe data de 25 mai, pentru a potenta rezultatul alegerilor. Eu sunt convins ca autoritatile romane vor face toate. continuă pe Antena3

Trei scenarii pentru Radu Mazare. Ce ar putea sa se intample cu fostul edil al Constantei

Antena 3 a prezentat trei scenarii cu privire la soarta lui Radu Mazare. Luni expira cele sase zile de arest in ceea ce il priveste pe fostul edil al Constantei. Un judecator local din Madagascar ar putea sa.

Autoritatile din Madagascar ar fi decis sa-l extradeze pe Radu Mazare. Avocat: La noi nu a ajuns niciun document. Mazare este solicitant de azil politic (VIDEO)

Radu Mazare se afla in fata instantei din Madagascar si va afla, in cursul zilei de marti, daca ramane sau nu in arest. intre timp, ar putea scapa de extradare cu ajutorul Organizatiei Natiunilor.

Radu Mazare a fost mutat in inchisoare. Conditiile grele din celula

Radu Mazare a fost mutat in inchisoare din arestul preventiv. Acesta ar putea ajunge in Romania la sfarsitul saptamanii. Fostul primar al Constantei se afla in celula cu 42 de persoane, in.

Motivul pentru care Radu Mazare a fost arestat in Madagascar: ce spune fratele sau

Fratele lui Radu Mazare a acordat presei un interviu in care a venit cu propriile explicatii legate de arestarea fratelui sau. Mihai Mazare, fratele fostului primar al Constantei, are propriile explicatii pentru arestarea fratelui sau. Desi Politia Romana a comunicat oficial ca Radu Mazare a fost arestat in baza unui mandat international emis pe numele [] .

Fiul lui Radu Mazare a povestit ce face fostul edil in arest: Este sub protectia ONU

Fiul lui Radu Mazare a povestit ce face tatal sau in aceste zile, in Madagascar. Fostul primar al Constantei a fost arestat miercurea trecuta si se afla in custodia politistilor. Fiul lui Radu Mazare, Raducu Mazare, sustine ca se afla, alaturi de tatal sau, in Madagascar. Fostul primar asteapta decizia autoritatilor malgase in cazul extradarii [] .

Radu Mazare va fi adus in tara: anuntul de ultima ora al ministrului interimar al Justitiei

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a precizat ca Radu Mazare urmeaza sa fie adus in tara. Cererea de extradare a fost aprobata de autoritatile din Madagascar. Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat, marti, ca a primit informatia oficiala potrivit careia cererea de extradare a lui Radu Mazare a fost acceptata. Asadar, fostul [] .

Extradarea lui Radu Mazare, aprobata de Ministerul Justitiei din Madagascar. De ce nu este adus in tara

Autoritatile din Madagascar au aprobat cererea de extradare a lui Radu Mazare, dupa ce au analizat dosarul trimis de la Bucuresti. Radu Mazare este la un pas de a fi adus in tara dupa ce ministrul Justitiei din Madagascar a aprobat cererea de extradare. Informatia e oferita de publicatia LExpress de Madagascar, care il citeaza [] .

Avocatul lui Radu Mazare: La noi nu a ajuns niciun document. Domnul Mazare este solicitant de azil politic

Avocatul lui Radu Mazare a afirmat, in exclusivitate pentru Antena 3, ca pana in momentul de fata nu i s-a prezentat niciun document oficial cu privire la arestul sau si ca clientul sau este protejat de.

Radu Mazare: Daca instanta din Madagascar va decide ca trebuie sa fiu extradat, nu ma voi mai opune pentru ca am obosit sa lupt

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, condamnat la 9 ani de inchisoare si arestat in 8 mai in Madagascar, afirma ca nu se va opune extradarii pentru ca a obosit sa lupte. in plus, Mazare sustine ca dupa ispasirea pedepsei se va intoarce in Madagascar.

MINISTRUL INTERIMAR AL JUSTITIEI: Procedura de extradare a lui Radu Mazare a fost admisa

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat, marti seara, ca procedura de extradare a lui Radu Mazare a fost admisa de catre autoritatile din Madagascar. Mazare va fi preluat sub escorta pentru a fi adus in tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )