Libnet.ro
UNICEF

06:00

Socrul lui Victor Ponta: Nu am stiut de demisia lui Ponta din fruntea PSD

Antena3 Antena3,
Socrul lui Victor Ponta: Nu am stiut de demisia lui Ponta din fruntea PSD

Liderul grupului social-democrat din Senat, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, dupa BPN al PSD, ca nu stia ca Victor Ponta se va retrage de la conducerea partidului si ca a primit vestea cu dezamagire si. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Acum, 99% din energia si puterea mea o voi folosi pentru actiunea de la Palatul Victoria. Mai multa responsabilitate guvernamentala, mai putina politica (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a spus miercuri, in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant de pe B1 TV, moderata de Catalin Striblea, ca nu va mai participa la deciziile politice ale PSD-ului. Acum, 99% din energia si puterea.

Ion Cristoiu: Este absolut gresit sa spunem ca Victor Ponta a plecat din functia de presedinte al PSD. S-a autosuspendat, iar postul nu s-a vacantat (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, moderata de Catalin Striblea, ca Victor Ponta nu si-a dat demisia, ci si-a securizat functia. Cristoiu.

Premierul Victor Ponta, intrebat de ce nu se retrage din functia de premier: La Guvern, eu nu imi dau demisia ca sa vina dl Predoiu. Doar daca exista un acord politic semnat cu dl Iohannis sa ramana aceasta coalitie la guvernare

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la B1TV, ca nu isi va da demisia din fruntea guvernului ca sa vina Predoiu ci doar daca exista un acord politic semnat cu dl Iohannis sa ramana aceasta coalitie la guvernare. Premierul a refuzat sa explice cum a ajuns sa se opereze in Turcia in ciuda insistentelor lui C. Striblea si I. Cristoiu. Ponta nu respinge si ideea revenirii lui in fruntea PSD daca isi va rezolva problemele avute cu Justitia.

Politic Show: Motivul pentru care premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze din Guvern: amendamentul Ponta; Vasile Blaga: Voi discuta cu Gabriel Oprea pentru formarea unei coalitii PNL-UNPR; PSD isi alege azi un nou sef. Interimar

Ce spune Gabriel Oprea despre varianta Tariceanu-premier. Intrebat daca este posibil ca presedintele Calin Popescu Tariceanu sa devina premier. Romanii din Spania, cu jalba la Iohannis: Am o vila. Doi ani le-a luat vecinilor sa se obisnuiasca cu mine. Presedintele s-a intalnit cu romanii.

Victor Ponta pare sa ne fi pacalit din nou

Duminica seara, indata dupa ce am aflat ca dl. Victor Ponta s-a autosuspendat de la conducerea PSD, am crezut si eu, pret de cateva ore, ca sfarsitul sau politic e doar o chestiune de zile. Eram gata-gata sa pariez ca dl. Ponta nu va putea sa supravietuiasca prea mult in fruntea guvernului. Poate doar pana la sfarsitul saptamanii in curs.

Motivul pentru care premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze din Guvern: amendamentul Ponta

Premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze din Guvern dupa ce procurorii i-au atribuit calitatea de inculpat, potrivit regulilor adoptate, chiar la insistentele acestuia, in Consiliul National PSD din luna martie. Amendamentul Ponta, asa cum a fost botezat documentul privind criteriile de integritate ale membrilor PSD, este incalcat insa chiar de autorul lui.

Ion Iliescu, despre demisia lui Ponta din fruntea PSD: Fara indoiala, o greseala / Un moment de cumpana pentru el

Presedintele de onoare al PSD considera ca demisia lui Victor Ponta din fruntea PSD reprezinta o greseala, intr-o declaratie pentru Gandul. info in care afirma ca primul ministru nu s-a consultat cu conducerea partidului.

De ce nu isi da Ponta demisia din functia de premier

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Antena 3, ca s-a gandit de foarte multe ori la demisie, atat de la conducerea PSD, cat si din fruntea Guvernului. in acest context, premierul a precizat ca o demisie de la Guvern ar insemna sa cedeze tara celor care au distrus-o inainte.

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu, despre demisia lui Victor Ponta: Trebuia sa se consulte cu colegii din structurile de conducere ale PSD

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a declarat, joi, ca Victor Ponta ar fi trebuit sa aiba o consultare prealabila cu toti colegii sai din structurile de conducere ale PSD inainte de a se retrage, scrie.

Victor Ponta: Daca va exista un acord politic cu Iohannis, imi dau demisia din functia de premier (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant de pe B1 TV, moderata de Catalin Striblea, ca si-ar da demisia de la sefia Guvernului daca urmatorul premier ar fi tot din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )