Libnet.ro
UNICEF

16:46

Ion Cristoiu: Este absolut gresit sa spunem ca Victor Ponta a plecat din functia de presedinte al PSD. S-a autosuspendat, iar postul nu s-a vacantat (VIDEO)

B1 B1,
Ion Cristoiu: Este absolut gresit sa spunem ca Victor Ponta a plecat din functia de presedinte al PSD. S-a autosuspendat, iar postul nu s-a vacantat (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, moderata de Catalin Striblea, ca Victor Ponta nu si-a dat demisia, ci si-a securizat functia. Cristoiu. continuă pe B1

Ce trebuia sa faca Victor Ponta inainte de a se autosuspenda de la sefia PSD

Fostul premier Adrian Nastase este de parere ca Victor Ponta ar fi trebuit sa se sfatuiasca si cu colegii din forurile de conducere ale partidului, inainte de a se autosuspenda din functia de presedinte al PSD.

Euronews l-a poreclit pe Victor Ponta. Rezultatul, o gluma virala pe internet

Cand a anuntat pe Twitter ca premierul Victor Ponta este inculpat in dosarul Turceni-Rovinari, Euronews a scris gresit numele premierului. Astfel, in loc de primul ministrul Victor Ponta, Euronews a transmis primul ministru Victor Monta.

Euronews l-a poreclit pe Victor Ponta. Rezultatul, o gluma virala pe Internet

Cand a anuntat pe Twitter ca premierul Victor Ponta este inculpat in dosarul Turceni-Rovinari, Euronews a scris gresit numele premierului. Astfel, in loc de primul ministrul Victor Ponta, Euronews a transmis primul ministru Victor Monta.

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Nu am facut niciodata absolut nimic ilegal

Unul dintre cele mai asteptate interviuri ale momentului, la Sinteza Zilei. Premierul Victor Ponta va explica de ce s-a retras de la conducerea PSD, cat de departe va merge razboiul presedinte-prim ministru si ce.

Victor Ponta, inculpat oficial in dosarul Turceni-Rovinari

ACTUALIZARE 14:20 Iliescu: Retragerea lui Ponta este o greseala, trebuia un dialog cu conducerea colectiva a PSD Retragerea lui Victor Ponta de la conducerea PSD este o greseala, acesta trebuind sa aiba mai intai un dialog cu conducerea colectiva a partidului, a declarat, luni, pentru gandul. info, presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu. * ACTUALIZARE 14:16 Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD, Victor Ponta si-a dat demisia si este un loc gol * Dragnea, despre retragerea lui Ponta de la sefia PSD: Sper ca o greseala nu este urmata si de a doua * ACTUALIZARE 13:52 Florin Iordache: Biroul permanent solicita CCR respingerea sesizarii PNL privind dosarul lui Ponta * Ponta anunta ca se retrage de la sefia PSD.

Gabriel Oprea: il sustin pe Victor Ponta ca premier. Ramanem in coalitie cu Victor Ponta prim ministru al Romaniei (VIDEO)

Gabriel Oprea a declarat inainte de sedinta coalitiei de guvernare ca il sustin pe Victor Ponta total ca prim ministru. Oprea a tinut sa reaminteasca faptul ca UNPR este un partid consecvent si serios. Sunt.

Victor Ponta, despre salariile demnitarilor: Oprea nu a vorbit cu cine trebuie, a vorbit cu presedintele Iohannis. Celalalt presedinte al Romaniei, Dan Mihalache, am auzit ca nu este de acord

Premierul Victor Ponta a declarat ca vicepremierul Gabriel Oprea a fost un om serios in chestiunea cresterii salariilor demnitarilor, dar ca nu a vorbit cu cine cand a vorbit cu presedintele Iohannis si l-a numit pe Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale, celalalt presedinte al Romaniei. Ponta a declarat ca este de acord cu masura, dar doar daca este aplicata si celorlalti functionari. Purtatorul de cuvant PSD: In problema salariilor demnitarilor, s-a facut un joc incorect de catre cei din jurul presedintelui. S-a creat o problema de comunicare.

Victor Ponta, despre sechestru pus de procurorii DNA: Este o procedura normala. Am pus la dispozitie apartamentul pe care il detin

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca masura sechestrului asigurator dispusa de procurorii DNA in cazul sau este o procedura normala si ca a pus la dispozitia anchetatorilor apartamentul pe care.

Ce spune Victor Ponta despre scandalul de coruptie in care este implicat

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, in cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Antena 3, despre ancheta instrumentata de DNA pe numele sau, despre motivul pentru care nu vrea sa demisioneze din functia de prim-ministru al Romaniei, dar si despre proiectele realizate de USL.

Premierul Victor Ponta, la Antena 3: Am pus la dispozitie apartamentul meu pentru sechestru. E o procedura normala/ Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa/ Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari

Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa. Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari. Nu am taiat in mandatul meu niciun ban de la pensionari. Am aratat ca putem fi si noi primii si nu numai ultimii in Europa sau sa ne comparam numai cu bulgarii, a declarat premierul Victor Ponta in emisiunea Sinteza zilei de pe Antena 3. Intrebat de moderator daca se gandeste sa renunte si la scaunul de premier, Victor Ponta a evitat un raspuns direct sustinand doar ca nu este de neinlocuit si ca sunt mai multi oameni politici care pot conduce guvernul dandu-l exemplu pe Calin Popescu Tariceanu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )