Libnet.ro
UNICEF

23:30

Un sofer a intrat cu masina intr-un grup de oameni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un sofer a intrat cu masina intr-un grup de oameni

O persoana a murit si alte cinci au fost ranite, joi dimineata, dupa ce un barbat in varsta de 22 de ani a intrat cu masina intr-un grup de oameni aflati in curtea unei societati comerciale din comuna argeseana Bascov. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO. Accident in Arges. Un sofer a intrat cu masina intr-un grup de oameni aflati in curtea unei fabrici. O persoana a murit

Mai multe persoane angajate la o firma din localitatea Bascov, Arges au fost lovite, joi, de un autoturism care a patruns intr-un spatiu din curtea fabricii, accidentul soldandu-se cu decesul unei persoane.

Soferul care a intrat cu masina intr-un grup de oameni in Arges, retinut

Politistii din Arges au emis ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele soferului care a provocat accidentul mortal de joi dimineata de la firma Leoni din Bascov, acesta fiind acuzat ucidere din culpa.

Accident teribil in Arges: O masina a intrat in plin intr-un grup de angajati ai unei fabrici. O femeie a murit pe loc(FOTO, VIDEO)

Accident grav in judetul Arges. Un sofer in varsta de 22 de ani a facut mai multe manevre periculoase cu masina pe care o conducea si a intrat intr-un grup de oameni, informeazajurna.

Accident grav in Rusia: O masina de pompieri a intrat intr-un grup de oameni dintr-o statie de autobuz (FOTO)

O persoana a murit si alte patru au fost internate in stare critica dupa ce un camion de pompieri a lovit o statie de autobuz din apropierea unui aeroport din Moscova, potrivit Digi 24. Potrivit unei.

Campanie de donare de sange pentru un tanar sofer grav ranit intr-un accident. Prietenii s-au mobilizat la Centrul de Transfuzie

Adrian Holban este un tanar sofer de 26 de ani, din Vrancea, a fost grav ranit in urma unui accident rutier produs saptamana trecuta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )