Libnet.ro
UNICEF

23:00

Un sofer de tir, pe turnul CET din Targu-Jiu: Cand esti in asa locuri simti ca traiesti cu adevarat. Cand o sa cad de undeva o sa fiu direct mort (VIDEO)

B1 B1,
Un sofer de tir, pe turnul CET din Targu-Jiu: Cand esti in asa locuri simti ca traiesti cu adevarat. Cand o sa cad de undeva o sa fiu direct mort (VIDEO)

Un tanar s-a urcat pe turnul CET din Targu Jiu, cea mai inalta constructie din oras, care are 256 de metri. Tanarul este sofer de TIR si este pasionat de aventurile extreme, motiv pentru ca. continuă pe B1

VIDEO S-a urcat pe turnul CET din Targu Jiu, la o inaltime de peste 250 de metri. Ce afacut tanarul la inaltimea ametitoare

Un tanar s-a urcat pe turnul CET din Targu Jiu, cea mai inalta constructie din oras, care atinge 256 de metri, fara sa foloseasca vreun element de siguranta.

Rafuiala cu sabii si focuri de arma in plina strada, intr-un cartier din Targu Jiu

Rafuiala cu sabii si focuri de arma in plina strada, intr-un cartier din Targu Jiu. O femeie a ajuns la spital in stare grava dupa ce a fost impuscata cu un pistol cu bile, ic.

Focuri de arma trase in Targu Jiu in timpul unei rafuieli intre doua clanuri de romi (VIDEO)

O rafuiala a avut loc duminica seara intre doua clanuri de romi din Targu Jiu. in timpul conflictului au fost trase mai multe focuri de arma. Agent sef adjunct, Miruna Prejbeanu, purtator de.

Lucian Sanmartean a semnat un contract pentru un sezon cu Pandurii Targu Jiu

Mijlocasul Lucian Sanmartean a semnat un contract pentru un an de zile cu Pandurii, cu optiune de prelungire pentru inca un an, a anuntat, luni seara, clubul din Targu Jiu pe site-ul oficial.

Lucian Sanmartean a semnat cu Pandurii Targu Jiu

Lucian Sanmartean a revenit in Liga 1, din postura de jucator liber de contract, dupa ce a evoluat in sezonul trecut in Arabia Saudita. Mijocasul a semnat cu Pandurii Targu Jiu un contract valabil pe un an, cu drept de prelungire pe inca un sezon.

Transfer fabulos pentru Pandurii Targu Jiu

Mijlocasul Lucian Sanmartean a semnat luni seara un contract pentru un an de zile cu clubul de fotbal Pandurii Targu Jiu, cu optiune de prelungire pentru inca un an, a anuntat gruparea pe site-ul.

Tatal afaceristului Ion Bircina, implicat in scandalul din cartierul Pandurasul

Tatal controversatului afacerist de etnie roma Ion Bircina a fost implicat in scandalul care a avut loc aseara in cartierul Pandurasul, din Targu Jiu.

Musicalul Femei in pragul unei crize de nervi, de Razvan Mazilu, se va juca la Teatrul National din Targu Mures

Femei in pragul unei crize de nervi, un musical regizat de Razvan Mazilu, pe muzica lui David Yazbek, libretul de Jeffrey Lane, dupa filmul lui Pedro Almodovar, va fi pus in scena la Teatrul National din Targu Mures. Repetitiile au inceput inca de luna trecuta, actorii familiarizandu-se cu noul limbaj actoricesc care include exprimare muzicala si coregrafie pe un ritm sustinut.

Masuri de securitate fara precedent la meciul de fotbal Pandurii Targu Jiu Maccabi Tel Aviv

Circulatia in zona stadionului municipal din Drobeta Turnu Severin, unde se va disputa partida de fotbal dintre echipa gorjeana si Maccabi Tel Aviv s-a inchis inca de miercuri dupa-amiaza, mai multe echipaje de la Politia Locala fiind dislocate in zona pentru supraveghere.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2903 seconds )