Libnet.ro
UNICEF

06:00

Soferii care circula fara rovinieta ar putea scapa de amenda. Conditiile au fost stabilite intr-un proiect de lege

Antena3 Antena3,
Soferii care circula fara rovinieta ar putea scapa de amenda. Conditiile au fost stabilite intr-un proiect de lege

Veste buna pentru soferii care circula fara rovinieta! in cazul in care autoritatile ii anunta prea tarziu ca au incalcat legea, acestia ar putea sa scape de amenda. Proiectul de lege a trecut marti. continuă pe Antena3

Se intampla in Romania. Soferii care depasesc pe linie continua ar putea sa nu mai fie sanctionati

Nici lina continua nu pare sa mai fie sperietoarea soferilor care a fost candva. Un deputat din partea PSD a venit cu un proiect de lege prin care conducatorii auto care depasesc pe linia continua sa nu mai primeasca nicio sanctiune. E drept, depasirea trebuie sa indeplineasca niste criterii pentru ca acestia sa scape de [].

Soferii care vor sa-si cumpere masina noua in acest an pot primi bani din partea statului

Soferii care au de gand sa isi cumpere masina noua in acest an, nu trebuie sa-si mai faca griji ca nu vor strange suficienti bani. Statul le ofera pana la 10. 000 de euro, dar trebui sa indeplineasca.

Faze tari:Cartofii prajiti de la McDonald's te-ar putea scapa de chelie;Cosmonautii rusi au stabilit un record accidental cand se 'luptau' cu o antena a Statiei Spatiale Internationale;Traieste de 20 de ani cu crocodilul de 200 kg in casa

A gasit un bilet de avion vechi de 19 ani. A avut o surpriza cand s-a uitat mai bine. John Walker a cumparat biletul in ianuarie 1999 si a gasit scrisoarea in care i se oferea cursa pe care o putea folosi gratis, in ianuarie 2018. Si-a incercat norocul si a sunat la companie. Sistemul solar cu cele mai mari sanse pentru a sustine viata. Noi observatii asupra unui sistem solar cu sapte planete aflat la 40 de ani lumina de Pamant au confirmat ca acesta ar putea fi cel mai bun loc pentru a gasi viata in afara sistemului nostru solar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )