Libnet.ro
UNICEF

16:30

Soferii care nu isi fac RCA, pentru ca nu folosesc masina, obligati sa predea placutele de inmatriculare la Politie

B1 B1,
Soferii care nu isi fac RCA, pentru ca nu folosesc masina, obligati sa predea placutele de inmatriculare la Politie

Noua lege RCA Raspundere Civila Auto), intrata in vigoare miercuri, 12 iulie 2017, vine cu anumite modificari importante, dar si altele controversate. in tara noastra, peste 20% dintre masinile. continuă pe B1

Sanctiuni ciudate ale Politiei: Cum pot fi amendati soferii care merg cu viteza mai mica

Codul rutier pedepseste contraventional nu doar circulatia cu o viteza peste limita legala, ci si situatia in care un sofer este surprins ca merge nejustificat cu o viteza mult prea mica in raport.

Start-up Nation 2017: Ministrul Laufer isi prezinta scuze pentru mesajele contradictorii privind inscrierea. Top judete la aplicanti

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, si-a prezentat scuze, vineri, pentru mesajele contradictorii pe care le-a lansat zilele trecute despre posibilitatea de a prelungi inscrierea in programul Startup Nation 2017, sesiune care se incheie vineri, 14 iulie, la ora 20. Bugetul alocat programului a fost depasit cu mult de sumele cerute in planurile de afaceri depuse deja, ceea ce face ca o noua sesiune de inscriere anul acesta sa fie aproape imposibila.

SCANDAL si proces in SUA: MAIMUTA care isi face SELFIE se intoarce! (FOTO)

Naruto adorabila maimuta care si-a facut selfie revine in atentia presei dupa ce miercuri a ajuns subiectul unui proces cu privire la drepturile de autor la Curtea din San Francisco, cu.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )