Libnet.ro
UNICEF

22:15

Soferul care l-a ucis, intr-un accident, pe prim procurorul Flavius Chis, gasit MORT

România Liberă România Liberă,
Soferul care l-a ucis, intr-un accident, pe prim procurorul Flavius Chis, gasit MORT

Soferul sloven care i-a ucis pe prim-procurorul aradean Flavius Chis si pe membrii familiei acestuia intr-un accident petrecut pe o autostrada de langa Ljubljana, dupa care a fugit, a fost gasit mort, conform presei locale. continuă pe România Liberă

Doua femei au murit, iar un copil si tatal sau au fost raniti intr-un accident produs la Suceava

Doua femei - nora si soacra - au murit, iar un copil si tatal acestuia au fost raniti intr-un accident produs, joi, 30 iulie, pe DN 2, la iesirea din municipiul Suceava spre Falticeni, dupa ce o autoutilitara a ajuns pe contrasens si a lovit masina in care se aflau cele patru persoane.

Autocar implicat intr-un accident grav pe DN 66: trei oameni au fost raniti

Trei oameni au fost raniti, intr-un accident rutier petrecut joi, dupa-amiaza, pe Drumul National 66, la iesirea din Petrosani. Un autocar si un autoturism au fost implicate in coliziune.

Alba: Militarul ranit grav intr-un accident pe DN1 a decedat

Un militar al Regimentului 30 Garda ranit grav intr-un accident produs miercuri pe DN1 la iesirea din Teius spre Alba Iulia a decedat in pofida manevrelor de resuscitare efectuate de catre echipajul SMURD prezent la fata locului.

UPDATE: Un autocar plin cu militari, implicat intr-un accident rutier la Alba Iulia. Una dintre victime a decedat

Un autocar al Regimentului 30 Garda a fost implicat intr-un accident rutier, miercuri dupa-amiaza, la iesirea din localitatea Teius, judetul Alba.

Ministrul mediului din Zimbabwe cere extradarea vanatorului american care l-a ucis pe leul Cecil pentru a fi judecat pentru infractiunile comise

Ministrul mediului din Zimbabwe, Oppah Muchinguri, a cerut vineri extradarea vanatorului american care l-a ucis pe leul Cecil, exemplar protejat si vedeta marii rezervatii de animale Hwange, informeaza lesoir. be.

Stomatologul care l-a ucis pe leul Cecil isi cere scuze, dar nu fata de Zimbabwe

Stomatologul american care l-a ucis pe leul Cecil, un simbol national in Zimbabwe, si-a cerut scuze fata de pacientii sai din Minnesota pentru situatia neplacuta generata de furia indreptata spre el.

Soferul sloven care i-a ucis pe prim-procurorul aradean Flavius Chis si pe membrii familiei acestuia intr-un accident petrecut pe o autostrada de langa Ljubljana, gasit mort

Soferul sloven vinovat de accidentul in care si-au pierdut viata Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Arad, sotia, fiul si soacra acestuia a fost gasit mort intr-o padure aflata intre.

Soferul care a ucis un procuror din Arad si familia sa, gasit mort

Soferul sloven care, la volanul unui TIR, a zdrobit familia unui procuror din Arad, a fost gasit mort. Trupul fara viata a fost descoperit duminica in apropierea autostrazii unde a avut loc accidentul. Iar acum.

Tragedie in fata cimitirului. Un barbat a murit si alte sase persoane sunt ranite, intr-un accident rutier, la Constanta

Un barbat care se intorsese din Alaska a murit, vineri dimineata, iar alte sase persoane au fost ranite, doua dintre ele grav. De vina este un sofer care se urcase baut la volan a intrat in plin intr-un grup de pasageri care coborasera dintr-un microbuz, in fata cimitirului din Palas.

O persoana a murit si alte sase au fost ranite, intr-un accident provocat de un sofer baut

Un barbat a murit, vineri dimineata, iar alte sase persoane au fost ranite, doua dintre ele grav, dupa ce un sofer care se urcase baut la volan a intrat in plin intr-un grup de pasageri care coborasera dintr-un microbuz.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )