Libnet.ro
UNICEF

19:45

Tragedie in fata cimitirului. Un barbat a murit si alte sase persoane sunt ranite, intr-un accident rutier, la Constanta

Adevărul Adevărul,
Tragedie in fata cimitirului. Un barbat a murit si alte sase persoane sunt ranite, intr-un accident rutier, la Constanta

Un barbat care se intorsese din Alaska a murit, vineri dimineata, iar alte sase persoane au fost ranite, doua dintre ele grav. De vina este un sofer care se urcase baut la volan a intrat in plin intr-un grup de pasageri care coborasera dintr-un microbuz, in fata cimitirului din Palas. continuă pe Adevărul

Accident in Constanta: Un barbat a murit si alte sase persoane au fost grav ranite (VIDEO)

Un barbat a fost ucis, iar ale sase persoane au fost ranite, vineri dimineata, intr-un accident grav produs in municipiul Constanta. Accidentul s-a produs dupa ce un microbuz, care transporta navigatori sositi.

O persoana a murit si alte sase au fost ranite, intr-un accident provocat de un sofer baut

Un barbat a murit, vineri dimineata, iar alte sase persoane au fost ranite, doua dintre ele grav, dupa ce un sofer care se urcase baut la volan a intrat in plin intr-un grup de pasageri care coborasera dintr-un microbuz.

Atac ARMAT la Gay Pride. Un barbat ultraortodox evreu a injunghiat sase persoane

Sase persoane care participau joi la editia din acest an a Gay Pride, la Ierusalim, au fost injunghiate de catre un barbat evreu ultraortodox, care tocmai ce iesise din inchisoare, dupa ce a comis un atac similar.

Sase persoane au fost injunghiate la parada gay din Ierusalim

Sase persoane au fost injunghiate la gay pride parade, care a avut loc ieri, 30 iulie, in Ierusalim. Inculpatul, pe numele sau Yishai Schlissel, a fost eliberat recent din inchisoare. Acesta fusese condamnat pentru 10 ani, dupa ce injunghiase alte trei persoane, informeaza The Guardian.

Un autocar din Romania, grav avariat dupa ce s-a lovit de un parapet in Anglia. Sase persoane au ajuns la spital

Sase persoane au ajuns la spital dupa ce un autocar din Romania, s-a izbit, luni, de un parapet de beton, pe autostrada M25, in apropiere de Leatherhead, a anuntat Politia din Surrey, relateaza BBC News online.

Vietnam: Cel putin 17 persoane au murit si sase sunt date disparute in urma inundatiilor si alunecarilor de teren provocate de ploile torentiale din ultimele zile

Inundatiile si alunecarile de teren provocate de ploile torentiale care au afectat provincia Quang Ninh, din nordul Vietnamului au produs moartea a cel putin 17 persoane, in vreme ce alte sase sunt date.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1922 seconds )