Libnet.ro
UNICEF

01:05

Solidaritate impresionanta! 750 de milioane de euro pentru Catedrala Notre-Dame in 10 zile

B1 B1,
Solidaritate impresionanta! 750 de milioane de euro pentru Catedrala Notre-Dame in 10 zile

De la teribilul incendiu care a mistuit acoperisul Catedralei Notre-Dame din Paris, pe 15 aprilie, donatiile pentru reconstructia monumentului istoric au curs continuu. Astfel, in doar 10 zile, oameni simpli si. continuă pe B1

Donatii impresionante de peste 750 de milioane de euro pentru Catedrala Notre-Dame in 10 zile

De la dramaticul incendiu care a mistuit sub ochii intregii lumi acoperisul Catedralei Notre-Dame din Paris, pe 15 aprilie, donatiile pentru reconstructia monumentului istoric au tot continuat sa vina. Astfel, in doar 10 zile, oameni simpli si miliardari au donat peste 750 de milioane de euro, potrivit BBC News.

LISTA: 8 firme vor primi ajutoare de stat de peste 30 milioane Euro pentru investitii

Statul roman a semnat miercuri acorduri pentru ajutoare in valoare totala de de 151 milioane de lei circa 31 milioane euro) acordate unui numar de 8 firme care s-au angajat sa realizeze 9 proiecte de investitii in Romania, pe diverse domenii, de la bauturi racoritoare la piese auto.

Fond de imprumuturi de 50 milioane euro pentru startup-uri IT

Un fond de venture debt dedicat cu o valoare tinta de 50 de milioane de euro cauta startup-uri tech din Europa Centrala si de Est si Israel. Venture Debt este un imprumut la termen cu rolul de a ajuta startup-urile sa-si finanteze operatiunile si sa acceseze expertiza, fara diluarea participatiei actionarilor existenti. Cine poate primi finantare.

PENTRU REABILITAREA UNUI SECTOR DIN DN66: CNAIR a lansat o licitatie de 4,1 milioane euro

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 19,64 milioane lei 4,13 milioane euro), fara TVA, pentru reabilitarea unui sector din Drumul National 66 DN66), proiect finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare - POIM, potrivit unui anunt publicat, astzazi, pe platforma online SICAP.

Excedent de 135 milioane euro in comertul international cu cereale, in ianuarie 2019

Vesti bune pentru agricultura. Tara noastra a inregistrat in ianuarie 2019 un excedent de 135,2 milioane euro in comertul international cu cereale, conform datelor centralizate de Institutul National de.

Excedent de 135 milioane euro in comertul international cu cereale, in ianuarie 2019 (statistica)

Romania a inregistrat in ianuarie 2019 un excedent de 135,2 milioane euro in comertul international cu cereale, in contextul in care exporturile au totalizat 170,4 milioane euro, iar importurile 35,2 milioane euro, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica, citate de Agerpres.

Cazul sutelor de oraseni care refuza canalizarea adusa la poarta cu sute de milioane de euro: Ce, imi dau ei bani pentru WC in casa?

Sute de localnici din municipiul Botosani refuza sa-si faca toalete in casa sau sa se branseze la retelele de canalizare, in conditiile in care s-au cheltuit sute de milioane de euro pentru extinderea retelelor de apa-canal.

Emil Boc critica donatiile de sute de milioane de euro pentru Notre-Dame: Cum sa nu-ti pese ca avem un miliard de oameni care se culca flamanzi?

Primarul Clujului considera ca omenirea are in acest momente alte prioritati si ca inegalitatile sociale sunt probleme care ar trebui sa aiba prioritate in rezolvarea lor.

Premii de 15.000 Euro pentru idei de afaceri IT. inscrieri online la hackathon

Antreprenorii, studetii si alte persoane cu competente IT pot castiga unul dintre cele 3 premii a cate 5. 000 de euro puse la bataie la un hackaton de tehnologii in domeniul sanatatii, care va avea loc la Bucuresti, pentru care se fac inscrieri online.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,273 seconds )