Libnet.ro
UNICEF

11:15

Solutiile lui Dancila dupa ce PSD a fost umilit la vot

Adevărul Adevărul,
Solutiile lui Dancila dupa ce PSD a fost umilit la vot

Premierul Viorica Dancila a dat explicatii despre ceea ce vrea sa faca PSD dupa ce la alegerile europarlamentare a luat jumatate din scorul obtinut la ultimele alegeri legislative. continuă pe Adevărul

Solutiile Vioricai Dancila pentru redresareaPSD dupa umilinta de la vot

Premierul Viorica Dancila a dat explicatii despre ceea ce vrea sa faca PSD dupa ce la alegerile europarlamentare a luat jumatate din scorul obtinut la ultimele alegeri legislative.

Gestul Vioricai Dancila, dupa ce Dragnea a fost condamnat la inchisoare cu executare

Viorica Dancila a avut o reactie deloc de apreciat dupa anuntul condamnarii lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni cu executare. Premierul s-a dus la ora 13:10 la sediul PSD din Baneasa. Dancila preia functia de presedinte interimar al PSD Premierul Viorica Dancila este pusa in dificultate de-acum. Odata sosita la sediul PSD, [] .

Viorica Dancila: Parlamentarii PSD vor sa mentinem guvernarea, sa revenim la mesajele din 2016/ Paul Stanescu, presedinte executiv

Premierul Viorica Dancila a tinut o conferinta de presa in urma careia a anuntat ca Paul Stanescu va fi presedinte executiv al PSD. De asemenea, Parlamentarii PSD vor sa mentinem guvernarea, sa revenim la mesajele din 2016, sustine.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )