Libnet.ro
UNICEF

15:15

Sondaj IRES: Scandalul legat de clanul Bercea Mondial a dus la cresterea intolerantei fata de romi

Hotnews Hotnews,
 Sondaj IRES: Scandalul legat de clanul Bercea Mondial a dus la cresterea intolerantei fata de romi

Ultimele scandaluri legate de clanul Bercea Mondial si promovarea lor pe televiziuni deterioreaza65484; percept65484;ia relat65484;iilor interetnice din Romaania, se arata intr-un sondaj IRES Institutul Roman de Evaluare si Strategie) realizat pentru Digi 24. Astfel, indicatorii care masoara perceptia despre discriminare s-au modificat drastic fata de anul trecut, iar acceptabilitatea romilor a scazut in ultimele zile. Creste astfel nivelul de intoleranta fata de romi. Vezi analiza datelor si sondajul complet in documentele atasate. continuă pe Hotnews

Traian Basescu respinge orice acuzatie dupa noile stenograme aparute in scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial

Presedintia a reactionat din nou, dupa aparitia unor noi stenograme in scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial. intr-un comunicat, presedintele Traian Basescu a respins orice acuzatii potrivit carora ar fi.

Afacerile si averea lui Bercea Mondial, verificate de ANAF

ANAF a inceput verificarile asupra afacerilor detinute de Bercea Mondial, cat si asupra averii acestuia, informeaza B1 TV. Fiscul s-a autosesizat si a inceput un control la firmele detinute de clanul Bercea. Se.

VIDEO Traian Basescu despre declaratia Parlamentului in care i se cere demisia: O actiune de intimidare a justitiei. Parlamentul a fraternizat cu clanul Bercea

Declaratia adoptata miercuri de Legislativ in care se cere demisia de onoare a sefului statului Este in opinia mea un lucru extrem de grav pe care l-a facut Parlamentul, o actiune de intimidare a justitiei, a declarat joi dimineata presedintele Traian Basescu, inaintea plecarii la Consiliul European de la Bruxelles. Toata declaratia se sustine pe franturile de filmari pe care le-a oferit clanul Bercea. ) Parlamentul a fraternizat cu clanul Bercea, asta e realitatea. Sunt preluate punctele de vedere exprimate de Antena 3 si de reprezentanti ai clanului, pe asta se sustine documentul, a aratat seful statului.

Basescu: Parlamentul a fraternizat cu clanul Bercea

Presedintele Traian Basescu a precizat, joi, ca declaratia Parlamentului prin care i se cere demisia este un lucru extrem de grav, fiind o actiune de intimidare a justitiei. Mai mult, acesta a acuzat Legislativul ca a fraternizat cu clanul Bercea.

Basescu: Parlamentul a fraternizat cu clanul Bercea

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca Parlamentul a fraternizat cu clanul Bercea, pentru ca declaratia adoptata de Legislativ se bazeaza doar pe probele oferite de clanul Bercea si pe informatiile furnizate de Antena 3.

Basescu, despre demisia ceruta de Legislativ: Parlamentul a fraternizat cu clanul Bercea. Este o actiune de intimidare a justitiei

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca Parlamentul a fraternizat cu clanul Bercea, pentru ca declaratia adoptata de Legislativ se bazeaza doar pe probele oferite de clanul Bercea si pe informatiile furnizate de Antena 3.

Adevarul Live, de la ora 12.00: Cum va influenta scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial campania electorala

Jurnalista Ioana Lupea va discuta, intr-o noua editie Adevarul Live, cu invitatii sai, Remus Stefureac, director INSCOP Research, cu jurnalistul Catalin Striblea, blogger Adevarul, si cu Sorin Cucerai, filosof, specialist in etica aplicata, despre implicatiile scandalului Bercea Mondial-Mircea Basescu in campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

VIDEO Scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial. Remus Stefureac: Ponta castiga cele mai multe beneficii

Jurnalista Ioana Lupea a discutat, intr-o noua editie Adevarul Live, cu invitatii sai, Remus Stefureac, director INSCOP Research, si cu jurnalistul Catalin Striblea, blogger Adevarul, despre implicatiile scandalului Bercea Mondial-Mircea Basescu in campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

Georgian Pop: Din 2009, informatiile SRI privind clanul Bercea au mers catre Parchete

Presedintele Comisiei parlamentare de control SRI, Georgian Pop, a declarat, marti, dupa audierea conducerii Serviciului pe tema notificarilor privind clanul Bercea, ca din 2009, informatiile obtinute de SRI.

Fiica lui Bercea Mondial, audiata la DNA in dosarul lui Mircea Basescu: Procurorii l-au adus si pe Bercea Mondial la audieri

UPDATE 13:05 Bercea Mondial a fost si el adus la DNA pentru a dat explicatii in dosarul in care Mircea Basescu este acuzat ca a primit bani pentru a face trafic de influenta, fiind scos din penitenciar. Izaura.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )