Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO Scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial. Remus Stefureac: Ponta castiga cele mai multe beneficii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial. Remus Stefureac: Ponta castiga cele mai multe beneficii

Jurnalista Ioana Lupea a discutat, intr-o noua editie Adevarul Live, cu invitatii sai, Remus Stefureac, director INSCOP Research, si cu jurnalistul Catalin Striblea, blogger Adevarul, despre implicatiile scandalului Bercea Mondial-Mircea Basescu in campania electorala pentru alegerile prezidentiale. continuă pe Adevărul

Traian Basescu respinge orice acuzatie dupa noile stenograme aparute in scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial

Presedintia a reactionat din nou, dupa aparitia unor noi stenograme in scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial. intr-un comunicat, presedintele Traian Basescu a respins orice acuzatii potrivit carora ar fi.

Adevarul Live, de la ora 12.00: Cum va influenta scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial campania electorala

Jurnalista Ioana Lupea va discuta, intr-o noua editie Adevarul Live, cu invitatii sai, Remus Stefureac, director INSCOP Research, cu jurnalistul Catalin Striblea, blogger Adevarul, si cu Sorin Cucerai, filosof, specialist in etica aplicata, despre implicatiile scandalului Bercea Mondial-Mircea Basescu in campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

Contradictiile din cazul Mircea Basescu- Bercea Mondial

Mircea Basescu, arestat preventiv pentru trafic de influenta, ar fi fost confruntat joi cu liderul interlop Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, spun surse judiciare. Avocatul lui Mircea Basescu a declarat, insa, ca joi au avut loc doar audieri de martori si s-au stabilit obiectivele expertizarii interceptarilor facute de membrii clanului Bercea.

intalnire Traian Basescu - Bercea Mondial, pazita de SPP-isti

In 2009, presedintele Traian Basescu s-a intalnit cu Regele Cioaba si cu Bercea Mondial, cu care a avut o discutie privata. Alaturi de presedinte s-au aflat generalul SPP, Gabriel Cretu, si inca un.

Sondaj IRES: Scandalul legat de clanul Bercea Mondial a dus la cresterea intolerantei fata de romi

Ultimele scandaluri legate de clanul Bercea Mondial si promovarea lor pe televiziuni deterioreaza65484; percept65484;ia relat65484;iilor interetnice din Romaania, se arata intr-un sondaj IRES Institutul Roman de Evaluare si Strategie) realizat pentru Digi 24. Astfel, indicatorii care masoara perceptia despre discriminare s-au modificat drastic fata de anul trecut, iar acceptabilitatea romilor a scazut in ultimele zile. Creste astfel nivelul de intoleranta fata de romi. Vezi analiza datelor si sondajul complet in documentele atasate.

Mircea Basescu si Bercea Mondial, audiati la DNA

Mircea Basescu si Bercea Mondial au fost adusi la audieri la DNA. Cei doi dau declaratii in dosarul de santaj in care este implicat fratele presedintelui Traian Basescu. Procurorii o audiaza inca de.

Magistratul mazilit rupe tacerea. Eugen Iacobescu: Sunt multi care au luat bani de la Bercea

Pentru intaia data de la izbucnirea scandalului Mircea Basescu-Bercea Mondial, procurorul Eugen Iacobescu, cel care vorbea inca din 2011 despre mita pe care fratele presedintelui a primit-o de la familia.

VIDEO Catalin Striblea, Ioana Lupea si Remus Stefureac, despre influenta scandalului Mircea Basescu - Bercea Mondial asupra campaniei electorale

Jurnalista Ioana Lupea discuta, intr-o noua editie Adevarul Live, cu invitatii sai, Remus Stefureac, director INSCOP Research, cu jurnalistul Catalin Striblea, blogger Adevarul, si cu Sorin Cucerai, filosof, specialist in etica aplicata, despre implicatiile scandalului Bercea Mondial-Mircea Basescu in campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

STENOGRAME Cum il ameninta fiul lui Bercea Mondial, aflat in inchisoare, pe Mircea Basescu: De nu te-oi face acum sa nu mai fii bun toata viata ta

Referatul procurorilor DNA dosarul in care membrii familiei Bercea Mondial sint trimisi in judecata pentru santaj la adresa lui Mircea Basescu) prezinta o versiune diferita de cea descrisa de inregistrarile video difuzate de Antena 3 in data de 18 iunie. Astfel, daca in inregistrarile prezentate de Antena 3, Mircea Basescu pare sa admita explicit ca la el au ajuns 250. 000 de euro din partea membrilor familiei lui Bercea Mondial, in referatul DNA se arata ca banii dati de familia lui Bercea ar fi ajuns doar la intermediarul Marian Capatana. In referat este citata o convorbire telefonica purtata din inchisoare in care Florin Anghel fiul lui Bercea Mondial) il ameninta astfel pe fratele presedintelui Basescu: de nu te-oi face acum sa nu mai fii bun toata viata ta toate care mergeau ca mi-ai luat 600. 000 euro si nu ne-ai facut nimic. Sa stii de la mine cum te-oi face sa ma tii minte toata viata ta .

Fiul lui Bercea Mondial l-a amenintat cu moartea, din inchisoare, pe Mircea Basescu: De nu te-oi face acum sa nu mai fii bun toata viata (VIDEO)

Mircea Basescu a inregistrat cu telefonul mobil convorbirile purtate cu membrii familiei lui Bercea Mondial, in care acestia il santajau sa le dea suma de 280. 000 de euro. Informatia apare in rechizitoriul prin.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )