Libnet.ro
UNICEF

21:30

SONDAJ: Peste 80% dintre romani nu au sisteme de securitate acasa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SONDAJ: Peste 80% dintre romani nu au sisteme de securitate acasa

Peste 80% dintre romani nu au instalat inca un sistem de securitate acasa, dar 40% dintre acestia iau in calcul o astfel de achizitie in urmatorul an, potrivit unui sondaj comandat de magazinul online de de sisteme de securitate Atu Tech. continuă pe Ziarul Bursa

SONDAJ Peste 80% dintre romani nu au sisteme de securitate acasa. Unul din patru furturi este posibil pe fondul neglijentei proprietarilor

Peste 80% dintre romani nu au instalat inca un sistem de securitate acasa, potrivit unui sondaj comandat de Atu Tech A2T. ro), magazin online de sisteme de securitate.

Mii de furturi din locuinte, in Romania. Ce cred romanii despre sistemele de securitate sondaj

Anul trecut, la nivel national, au fost sesizate peste 23. 000 de infractiuni de furt din locuinte, potrivit datelor Inspectoratului General al Politiei Romane, iar in primele cinci luni ale acestui an fiind sesizate 9. 210 de infractiuni de furt din locuinte. Cu toate acestea, doar peste 80% dintre romani nu au instalat inca un sistem de securitate acasa, potrivit unui sondaj comandat de un magazin online de astfel de sisteme.

ALERTA: Seismul cu peste 80.000 de REPLICI! Specialistii sunt ULUITI

Peste 80. 000 de seisme au fost inregistrate din 4 iulie in zona Ridgecrest - dupa doua dintre cele mai mari cutremure care au lovit California in aproape un deceniu, relateaza Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )