Libnet.ro
UNICEF

06:30

Sondaj: La sase luni de la investirea ca presedinte al Statelor Unite, popularitatea lui Donald Trump continua sa scada

România Liberă România Liberă,
Sondaj: La sase luni de la investirea ca presedinte al Statelor Unite, popularitatea lui Donald Trump continua sa scada

La sase luni de la investire, popularitatea presedintelui american Donald Trump a scazut la 36%, fata de 42% in luna aprilie. continuă pe România Liberă

Un fost presedinte al Statelor Unite a fost internat de urgenta la spital

Fostul presedinte al Statelor Unite Jimmy Carter, 92 de ani, a fost evacuat si internat in spital pentru deshidratare in cursul unui eveniment caritabil la Winnipeg, in Canada. Al 39-lea.

Donald Trump se prabuseste: sondaj devastator, dupa doar sase luni de mandat

Dupa aproape sase luni de mandat, popularitatea presedintelui american Donald Trump a scazut la 36%, fata de 42% in aprilie, potrivit unui nou sondaj Washington Post-ABCNews dat publicitatii.

Wall Street Journal: Companii precum Google, Facebook, Amazon produc transformari structurale in economia Statelor Unite si pe piata muncii

Companii din domeniul tehnologiei informationale, precum Google, Facebook si Amazon, produc transformari structurale in economia Statelor Unite, inclusiv pe piata muncii, cu efecte sociale puternice.

Comandantul Armatei Statelor Unite in Europa: Romania face eforturi sa modernizeze echipamentele

Comandantul Armatei Statelor Unite ale Americii in Europa, general locotenentul Ben Hodges, s-a declarat sambata convins ca Romania va reusi sa cheltuiasca cei 2% din PIB alocati pentru Armata in acest an, apreciind ca tara noastra face eforturi sa modernizeze echipamentele.

Turcia aproape de achizitionarea unui sistem de rachete din Rusia, in ciuda presiunilor Statelor Unite

Turcia este aproape de finalizarea achizitiei sistemului de rachete rusesc S400, in ciuda presiunilor recente venite din partea Statelor Unite de a se baza in continuare pe sistemele antiaeriene ale NATO, au sustinut mai multi oficiali turci citati de publicatia Financial Times.

Turcia, la un pas de achizitionarea unui sistem de rachete din Rusia, in ciuda presiunilor Statelor Unite

Turcia este aproape de finalizarea achizitiei sistemului de rachete rusesc S400, in ciuda presiunilor recente venite din partea Statelor Unite de a se baza in continuare pe sistemele antiaeriene ale NATO, sustin mai multi oficiali turci citati de publicatia Financial Times.

Record turistic la Cetatea Devei: 90.000 de vizitatori in primele sase luni

Cetatea Devei a fost vizitata de peste 90. 000 de turisti in primele sase luni ale anului 2017, sustin reprezentantii Primariei Deva. Cei mai multi au fost inregistrati in luna iunie, cand intr-o singura zi in asezarea medievala au urcat 1. 800 de persoane.

Condamnarile definitive ale fostului primar din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, contopite. Pedeapsa finala e de trei ani si sase luni

Tribunalul Prahova a contopit cele doua pedepse definitive primite de fostul primar al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, respectiv condamnarea de trei ani si sase luni din dosarul Microsoft si pe cea de trei ani din dosarul privind finatarea PDL, dosar in care este cercetat si fostul sef al partidului, Vasile Blaga.

in primele sase luni din 2017 sucevenii au inregistrat aproape tot atatea masini cat in intreg anul 2016

In prima jumatate a anului au fost inmatriculate 15. 169 de masini. Dintre acestea, doar 251 sunt noi. Sucevenii au preferat in primele sase luni ale lui 2017, in materie de masini, marca Volkswagen, fiind inregistrate 5. 302 astfel de autovehicule. 99 de autoturisme Dacia noi au fost inmatriculate in judetul Suceava in primul semestru din 2017.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )