Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sondaj USB: Gabriela Firea 37%, Nicusor Dan 16%, Catalin Predoiu 11%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sondaj USB: Gabriela Firea 37%, Nicusor Dan 16%, Catalin Predoiu 11%

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul USD) la functia de primar general al Capitalei, i-a solicitat lui Catalin Predoiu, candidatul liberal, sa se retraga din cursa in urma sondajului comun, realizat de o firma britanica. continuă pe Ziarul Bursa

Sondaj IRES: Gabriela Firea 45% / Nicusor Dan 25% / Robert Turcescu 11% / Catalin Predoiu 10%

Gabriela Firea PSD) ar castiga alegerile de duminica pentru Primaria Capitalei cu 45%, fiind urmata de Nicusor Dan USB) cu 25%, iar pe locul trei s-ar plasa Robert Turcescu PMP) cu 11%, in timp ce candidatul PNL, Catalin Predoiu, ar fi abia pe locul patru cu 10%, potrivit unui sondaj IRES, potrivit Mediafax.

Sondajul TNS pe Bucuresti, prezentat de Nicusor Dan: Firea - 34%, Nicusor Dan 16%, Predoiu 11%, Turcescu - 5%/ Dan: In ipoteza in care Firea castiga, eu nu voi fi viceprimar

Nicusor Dan a prezentat joi, intr-o conferinta de presa, sondajul TNS privind intentia de vot pentru primarul Capitalei, realizat prin telefon in perioada 31 mai - 1 iunie, cu urmatoarele rezultate: Gabriela Firea PSD) - 34%, Nicusor Dan USB) 16%, Catalin Predoiu PNL) 11%, Robert Turcescu PMP) - 5%. Peste 15% sunt nehotarati. Vezi in articol rezultatele sondajului atat la Primar General cat si la Consiliul General.

Ultima confruntare pentru Bucuresti. Gabriela Firea, Catalin Predoiu, Nicusor Dan si Daniel Barbu, la Sinteza Zilei

Ultima confruntare pentru Bucuresti. Gabriela Firea, Catalin Predoiu, Nicusor Dan si Daniel Barbu, la Sinteza Zilei Gabriela Firea, Nicusor Dan, Catalin Predoiu si Daniel Barbu sunt invitatii lui Mihai.

Predoiu vs. Turcescu, la RTV, de la ora 21.00. Firea si Nicusor Dan, absenti

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, si Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, se vor intalni, incepand cu ora 21. 00, intr-o noua confruntare electorala. Gabriela Firea nu va participa la dezbaterea electorala organizata de Romania TV, aratand ca a luat aceasta decizie din cauza contracandidatilor sai, care au recurg la atacuri la persoana.

Numele sefului de campanie al lui Nicusor Dan, in PanamaPapers. Care este reactia candidatului USB

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul in cursa pentru Primaria Capitalei, a acordat un interviu pentru RiseProject, unde, printre altele, a fost confruntat cu informatia ca seful sau de.

Nicusor Dan face lumina in cazul unirii dreptei contra PSD: Nu ma retrag in favoarea lui Catalin Predoiu

Nicusor Dan, candidatul USB in cursa pentru Primaria Capitalei, a adus lamuriri in legatura cu sondajul comun cu PNL, dar si despre eventualitatea castigarii localelor pentru Bucuresti de.

Catalin Predoiu, la Adevarul Live: Nu mai am ce discuta cu Nicusor Dan. Probabil Firea mananca acum floricelele lui Ponta si urmarese la TV campania

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, este invitat la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, pentru a discuta despre esecul negocierilor cu Nicusor Dan in vederea formarii unei aliante impotriva Gabrielei Firea. Tot astazi, Nicusor Dan va veni in studioul Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, fiind ultimele interviuri inainte de alegerile locale.

Radu Banciu: Alegeri intr-un tur cu mentalitate de doua tururi. Explicatiile balbaite ale lui Nicusor Dan (VIDEO)

Radu Banciu a discutat in emisiunea sa din seara de 31 mai despre explicatiile balbaite ale lui Nicusor Dan legate de candidatura sa si a lui Catalin Predoiu. potrivit celor spuse de jurnalist,.

Sondajul lui Nicusor Dan. Firea, castigator detasat. Predoiu, pe locul III

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a dat publicitatii un sondaj din care reiese ca se afla pe locul II in intentie de vot, la diferenta de aproape 18% fata de ocupanta locului I, Gabriela Firea. Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, se afla pe locul III, la diferenta de cinci procente de Nicusor Dan, care ii cere primului sa se retraga din cursa in favoarea sa.

Predoiu: Nicusor Dan deschide calea doamnei Firea catre primarie si isi deschide lui calea catre un post de viceprimar

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a declarat luni ca Nicusor Dan, candidatul USB, a refuzat propunerea acestuia ca unul dintre cei doi sa se retraga si sa il sustina pe celalalt pentru ca astfel isi asigura un post de viceprimar, in cazul in care Gabriela Firea va iesi primar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )