Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Alexandrescu, din nou la DNA in dosarul de santaj asupra administratorului RCSRDS

B1 B1,
Sorin Alexandrescu, din nou la DNA in dosarul de santaj asupra administratorului RCSRDS

Sorin Alexandrescu a ajuns din nou la DNA. Directorul Antena Group a fost chemat joi de procurorii anticoruptie pentru a-i fi prezentate probele impotriva sa in dosarul de santaj in care este cercetat alaturi de. continuă pe B1

Sorin Alexandrescu, audiat la DNA in dosarul de santaj RCSRDS.

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, a venit joi la DNA pentru a-i fi prezentat materialul de urmarire penala din dosarul in care este acuzat ca l-ar fi santajat pe administratorul RCSRDS Ioan Bendei, informeaza Mediafax. Citeste si Fostul presedinte al ANAF, audiat la DNA in dosarul de santaj al lui Sorin Alexandrescu Procurorii anticoruptie au finalizat ancheta in dosarul de santaj si l-au chemat pe Sorin Alexandrescu la Directia Nationala Anticoruptie DNA) .

Sorin Alexandrescu, asteptat azi la DNA

Directorul general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, este asteptat in aceasta dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), conform surselor de presa.

Sorin Ovidiu Vintu, audiat la DNA in dosarul privind vanzarea Realitatea TV

Sorin Ovidiu Vintu s-a prezentat marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul privind vanzarea actiunilor postului Realitatea TV.

Seful Antenelor, Sorin Alexandrescu, a fost audiat pentru a-i fi prezentate probele in dosarul de santaj

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, a fost la DNA pentru a-i fi prezentat materialul de urmarire penala din dosarul in care este acuzat ca l-ar fi santajat pe administratorul RCSRDS Ioan Bendei, scrie Mediafax .

Dosarul Scandalul de la Antene. Sorin Alexandrescu, seful Antena Group, la un pas de proces

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, s-a prezentat joi la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a studia materialul de urmarire penala din dosarul in care este acuzat ca l-ar fi santajat pe administratorul RCSRDS Ioan Bendei. Alexandrescu este cercetat in libertate, el fiind arestat preventiv din 31 mai pana in 6 iunie 2013.

Dobritoiu, din nou la DNA. Procurorii i-au prezentat materialul de urmarire penala.

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu a venit, marti, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a-i fi prezentat materialul de urmarire penala din dosarul in care este cercetat pentru modul in care obtinut locuinta de serviciu, relateaza Mediafax. Senatorul liberal Corneliu Dobritoiu a venit la Directia Nationala Anticoruptie insotit de avocat, pentru a studia materialul de urmarire penala din dosarul in care este cercetat. Citeste si ANCHETA Case pentru generali se .

Basescu: Xenofobia si rasismul apar din nou cu vitalitate in Europa

Presedintele Traian Basescu a sustinut, joi, o alocutiune la Muzeul Eliberarii Nationale Slovace din Banska Bystrica, afirmand ca xenofobia si rasismul sunt elemente care astazi incep din nou sa apara cu vitalitate pe teritoriul Europei si ca.

Basescu: Rasismul si xenogobia, elemente care incep sa apara din nou cu vitalitate in Europa

Presedintele Traian Basescu, aflat in vizita oficiala in Slovacia, a declarat astazi, in cadrul unei alocutiuni, ca rasismul si xenogobia sunt elemente care incep sa apara din nou cu vitalitate in Europa.

Basescu: Rasismul si xenofobia, elemente care incep sa apara din nou cu vitalitate in Europa

Presedintele Traian Basescu, aflat in vizita oficiala in Slovacia, a declarat astazi, in cadrul unei alocutiuni, ca rasismul si xenofobia sunt elemente care incep sa apara din nou cu vitalitate in Europa.

Traian Basescu s-a razgandit. A luat din nou avionul prezidential

Presedintele Traian Basescu foloseste din nou avionul prezidential. Odata cu plecarea lui Relu Fenechiu de la Ministerul Transporturilor, s-a rezolvat si problema presedintelui care a renuntat la serviciile.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )