Libnet.ro
UNICEF

18:30

Sorin Cimpeanu, despre vaccinarea cadrelor didactice: Solutia ar putea fi cea a centrelor mobile de vaccinare, la nivelul invatamantului preuniversitar, in Casa Corpului Didactic din fiecare judet (VIDEO)

B1 B1,
Sorin Cimpeanu, despre vaccinarea cadrelor didactice: Solutia ar putea fi cea a centrelor mobile de vaccinare, la nivelul invatamantului preuniversitar, in Casa Corpului Didactic din fiecare judet (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat vineri seara, in cadrul emisiunii Actualitatea, moderata de Tudor Musat, ca a existat o eroare de comunicare in spatiul public cu privire la prioritizarea ca. continuă pe B1

Sorin Cimpeanu, despre bugetul Educatiei: Aproape 6 miliarde de euro nu au mai existat niciodata ca buget in Romania (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a vorbit vineri seara, pe B1 TV, despre bugetul alocat in acest an pentru domeniul pe care il gestioneaza. Potrivit proiectului legii bugetului pe 2021, pus in dezbatere.

Sorin Cimpeanu, despre cazurile de coronavirus din scoli: Au aparut din cauza unei anumite lipse de responsabilitate. E nevoie de un pic mai multa atentie la trimiterea elevilor in colectivitate

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat, in contextul aparitiei primelor cazuri de coronavirus in scoli, ca e vorba si de o anumita lipsa de responsabilitate si ca parintii ar trebui sa fie.

Sorin Cimpeanu, despre bursele elevilor: Sunt absolut convins ca 530 de milioane de lei vor fi prinse in buget (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, s-a aratat absolut convins ca suma de 530 de milioane de lei, cat a cerut pentru bursele elevilor, va fi cuprinsa in bugetul de stat pe acest an. intrebat daca.

Ministrul Educatiei, solutie neasteptata pentru vaccinarea cadrelor didactice. Acesti profesori au prioritate!

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat vineri ca a existat o eroare de comunicare in spatiul public cu privire la imunizarea prioritara a cadrelor didactice in contextul procesului vaccinare.

Sorin Cimpeanu: Va exista posibilitatea completarii ordinului de ministru cu cateva situatii care trebuie luate in calcul Ce spune ministrul despre elevii din invatamantul special (VIDEO)

Sorin Cimpeanu a precizat ca ordinulcomun al ministerelor Educatiei si Sanatatii ar putea fi completat cu cateva situatii care, in opinia sa, trebuie luate in calcul. Cu aceasta ocazie, ministrul.

SORIN CIMPEAN, DESPRE PROIECTUL DE BUGET PENTRU 2021: Elevii au trei motive de satisfactie

Sorin Cimpeanu spune ca nu a avut nicio clipa ingrijorarea ca s-ar putea intampla ceea ce a declarat in ziua preluarii mandatului, atunci cand a sugerat ca va demisiona daca bugetul educatiei pe 2021 nu va fi macar cu un leu mai mare decat executia bugetara din 2020. Ministrul educatiei a explicat de ce nu are motive sa-si dea demisia, desi aparent, pe hartie, bugetul de anul acesta al ministerului sau este ceva mai mic decat cel de anul trecut, relateaza Digi24.

SORIN CIMPEANU: Exista sanse sa se renunte la masca in timpul orelor de sport

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri ca s-ar putea renunta la masca de protectie in timpul orelor de sport, iar aceasta sa fie necesara doar de la vestiar pana la sala de sport.

Sorin Cimpeanu: Daca parintii nu sunt de acord, elevii nu vor reveni la scoala cel putin 14 zile

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, luni, ca formularul de consimtamant privind testarea copiilor care prezinta simptome specifice bolii COVID-19 nu este obligatoriu, insa copiii ai caror parinti nu sunt de acord nu vor putea reveni la scoala pe o perioada de cel putin 14 zile.

Sorin Cimpeanu, concluzii dupa prima saptamana de scoala: Testarea este singura modalitate de a depista elevii pozitivi Cazurile din prima saptamana nu sunt generate de redeschiderea scolilor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a discutat in exclusivitate, pe B1 TV despre situatia cazurilor de COVID-19 din scoli, dar si despre testarea elevilor in unitatile de invatamant, in baza acordului.

Cimpeanu, despre bugetul ministerului: Nu am avut ingrijorari ca nu va fi inteleasa la nivelul Guvernului importanta Educatie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, afirma ca nu a vazut bugetul final alocat ministerului pe care il conduce, insa adauga ca nu a avut niciun moment ingrijorari legate de faptul ca bugetul pentru acest an nu va fi mai mare decat executia bugetara a ministerului pe anul trecut.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )