Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Cimpeanu: Daca parintii nu sunt de acord, elevii nu vor reveni la scoala cel putin 14 zile

Antena3 Antena3,
Sorin Cimpeanu: Daca parintii nu sunt de acord, elevii nu vor reveni la scoala cel putin 14 zile

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, luni, ca formularul de consimtamant privind testarea copiilor care prezinta simptome specifice bolii COVID-19 nu este obligatoriu, insa copiii ai caror parinti nu sunt de acord nu vor putea reveni la scoala pe o perioada de cel putin 14 zile. continuă pe Antena3

Sorin Cimpeanu: Daca nu se intrunesc conditiile necesare din perspectiva infrastructurii sau a resursei umane, scoala se va face online. Vom publica lista unitatilor care nu pot fi deschise (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a explicat ca o scoala poate fi exceptata de la incadrarea automata in scenariul in care se regaseste localitatea, atunci cand unitatea de invatamant respectiva.

Sorin Cimpeanu: Daca nu se intrunesc conditiile necesare din perspectiva infrastructurii sau a resursei umane, scoala se va face online. Vom publica lista unitatilor care nu pot fi deschise (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a explicat ca o scoala poate fi exceptata de la incadrarea automata in scenariul in care se regaseste localitatea, atunci cand unitatea de invatamant respectiva.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu: credeam ca sunt pregatit pentru predarea online. Dupa primele ore, mi-am dat seama cat de putine stiu

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca este mare nevoie de instruirea profesorilor pentru invatamantuil online, pecizand ca cine crede ca dupa ce pademia de coronavirus va fi trecut se va eveni.

SORIN CIMPEANU: Elevii cu simptome - acces restrictionat in scoala 14 zile, daca parintii nu vor testare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a precizat astazi ca in cazul in care parintii refuza sa-si dea acordul pentru testarea elevilor care manifesta simptome de COVID-19, acei elevi vor avea restrictionata participarea fizica in colectivitate pentru o perioada de 14 zile.

Contre intre Sorin Cimpeanu si Vlad Voiculescu pe tema formularului semnat de parinti pentru testarea elevilor cu simptome

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, vineri seara, ca elevii care prezinta simptome de COVID-19 in timpul orelor de curs vor fi izolati pentru a-i proteja pe ceilalti, urmand ca unul dintre parinti sa fie chemat la scoala pentru a semna acordul in vederea testarii. Un astfel de formular de consimtamant nu este necesar luni, odata cu redeschiderea scolilor, sustine ministrul.

Ce se intampla cu formularul pentru testarea elevului. Sorin Cimpeanu a facut anuntul zilei

Propunerea testarii Covid-19 a copiilor la scoala a devenit unul dintre cele mai dezbatute subiecte din aceata perioada. Pentru ca multi parinti s-au aratat contrariati de aceasta posibilitate, ministrul Educatiei a facut un anunt oficial in acest sens. Ce se intampla cu elevii ai caror parinti nu accepta testarea Sorin Cimpeanu a adus lamuriri cu .

Sorin Cimpeanu, despre formularul de consimtamant al parintilor: Va fi schimbat. A fost o graba care nu face bine intr-o situatie deja tensionata

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a afirmat ca formularul de consimtamant pe care parintii trebuie sa il semneze in cazul in care doresc ca elevul sa fie testat pentru COVID-19 in scoli, va fi schimbat si a precizat ca publicarea documentului pe site-ul Ministerului Sanatatii a fost o graba care nu face bine intr-o situatie deja tensionata.

Sorin Cimpeanu, despre formularul de consimtamant al parintilor: Acest formular va fi schimbat. A fost o graba care nu face bine intr-o situatie deja tensionata - UPDATE

Ministrul educatiei Sorin Cimpeanu a anuntat sambata seara, la Realitatea Plus, ca formularul de consimtamant pe care parintii trebuie sa il semneze in cazul in care doresc ca elevul sa fie testat pentru Covid-19 va fi schimbat si a afirmat ca publicarea documentului pe site-ul Ministerului Sanatatii a fost o graba care nu face bine intr-o situatie deja tensionata.

Sorin Cimpeanu, clarificari dupa revenirea elevilor la scola: Daca parintele doreste, poate completa formularul anticipat Testarea tuturor elevilor este gratuita

Testarea elevilor in scoli este gratuita si se va realiza doar cu acordul parintilor, dupa cum a precizat ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Oficialul a tinut sa clarifice anumite aspecte cu privire la.

Sorin Cimpeanu: Se recomanda testarea elevilor doar daca au simptome. Formularul de consimtamant poate fi completat si anticipat, dar din proprie initiativa Scoala are o incapere destinata izolarii temporare (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a explicat ca ordinul care stabileste regulile de protectie sanitara in scoli stipuleaza in mod clar ca se recomanda testarea numai cu acordul scris al parintilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )