Libnet.ro
UNICEF

23:45

Sorin Cimpeanu: Elevii care merg la scoala vor primi masti de protectie. Ultimele date din teritoriu arata un stoc de peste 37 de milioane de masti

B1 B1,
Sorin Cimpeanu: Elevii care merg la scoala vor primi masti de protectie. Ultimele date din teritoriu arata un stoc de peste 37 de milioane de masti

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca elevii care vor relua cursurile cu prezenta fizica vor primi masti de protectie. Ultimele date pe care le avem din teritoriu arata un stoc de peste 37 de mi. continuă pe B1

SORIN CIMPEANU: Elevii care merg fizic la scoala vor primi masti de protectie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca elevii care vor merge fizic la scoala vor primi masti de protectie. Potrivit ministrului, exist un stoc de peste 37 de milioane de masti doar in invatamantul preuniversitar, potrivit Agerpres.

Ministrul Educatiei: Elevii care se intorc in scoli vor primi masti de protectie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat vineri ca exista un stoc de peste 37 de milioane de masti doar in invatamantul preuniversitar. Astfel ca elevii care revin in sscoli vor primi masti de protectie impotriva raspandirii noului coronavirus.

Sorin Cimpeanu: Elevii si profesorii care au vulnerabilitati si dispun de certificate medicale pot continua cu scoala online

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca daca unii elevi au vulnerabilitati si demonstreaza cu un certificat medical ca au o afectiune, atunci ei vor putea continua cu invatarea online si dupa da.

Media orelor remediale vor fi de 5 pe saptamana. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca toti elevii care au nevoie vor putea participa

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a anuntat ca in medie, numarul orelor remediale va fi de 5 pe saptamana, insa va fi decis cu exactitate d ecatre inspectoratele scolare si unitatile de.

SORIN CIMPEANU: Focarul de la scoala 28 din Bucuresti, cu noua tulpina de coronavirus, a plecat de la un ingrijitor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca focarul de la Scoala 28 din Bucuresti, in care 16 persoane ar fi fost infectate cu noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie, a pornit de la o persoana cu calitatea de ingrijitor.

UPDATE Cimpeanu: Elevii care au vulnerabilitati sau apartinatori cu vulnerabilitati, certificate medical, vor putea invata online; profesorii vor putea preda online Petitie pentru reintroducerea sistemului hibrid

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri ca profesorii care au vulnerabilitati certificate medical vor putea preda online, iar elevii cu probleme de sanatate sau cu membri ai familiei cu vulnerabilitati certificate medical vor putea invata online, transmite Agerpres.

Ce schimbari ar fi necesare in sistemul de invatamant din Romania. Sorin Cimpeanu: Lucrurile nu vor arata exact ca in februarie 2020. Se va merge mai mult catre telescoala si telemunca (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu este de parere ca pandemia ar putea contribui la schimbarea sistemului de invatamant din Romania. Spre exemplu, atat elevii cat si cadrele didactice au acumulat.

Sorin Cimpeanu, despre focarul de la Scoala 28: Este un lucru care ne ingrijoreaza, care face parte din categoria elementelor principale din discutia de pe 2 februarie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a vorbit miercuri seara, pe B1 TV, despre focarul de la Scoala nr 28. iti face frica. E frica de necunoscut, fricafireasca, frica de un focar, dar este un.

Sorin Cimpeanu, despre focarul de la Scoala 28: Este un lucru care ne ingrijoreaza. Face parte din categoria elementelor principale din discutia de pe 2 februarie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a vorbit miercuri seara, pe B1 TV, despre focarul de la Scoala nr 28. iti face frica. E frica de necunoscut, fricafireasca, frica de un focar. Dar este,.

Sorin Cimpeanu: Medicii scolari sunt 600 pentru 17.000 de scoli si 100 de universitati. Ei lucreaza acum pentru DSP si trebuie sa se intoarca in scoala Actiunea de triaj creeaza aglomerari (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a vorbit miercuri seara, in cadrul emisiunii Actualitatea, moderata de Tudor Musat, despre triajul epidemiologic si testarea din scoli, masuri care sunt avute in.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )