Libnet.ro
UNICEF

09:30

SORIN CIMPEANU: Focarul de la scoala 28 din Bucuresti, cu noua tulpina de coronavirus, a plecat de la un ingrijitor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SORIN CIMPEANU: Focarul de la scoala 28 din Bucuresti, cu noua tulpina de coronavirus, a plecat de la un ingrijitor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca focarul de la Scoala 28 din Bucuresti, in care 16 persoane ar fi fost infectate cu noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie, a pornit de la o persoana cu calitatea de ingrijitor. continuă pe Ziarul Bursa

Focarul de coronavirus inregistrat la Scoala 28 din Bucuresti este clar datorat noii tulpini

Focarul de coronavirus inregistrat la Scoala Gimnaziala 28 din Sectorul 2 al Capitalei este clar dat.

Sapte din cele 11 persoane testate in cadrul anchetei epidemiologice de la Scoala 28 din Bucuresti au COVID-19: Patru probe vor fi trimise la secventiere pentru a se stabili daca este vorba de noua tulpina

Sapte noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost depistate in randul angajatilorScolii 28 din Bucuresti, informeaza Ministerul Sanatatii. Este vorba despre sapte persoane din cele 11 de la care au.

Adriana Pistol (INSP): Focarul de COVID de la Scoala 28 din Capitala este generat clar de noua tulpina a virusului

Focarul de coronavirus inregistrat la Scoala nr. 28 din Bucuresti este clar datorat noii tulpini din Marea Britanie, B. 7, iar vineri ar urma sa soseasca rezultatul analizelor de secventiere de la Institutul Matei Bals, a declarat, marti, directorul Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din INSP, medicul Adriana Pistol.

SORIN CIMPEANU: 80.000 de angajati din sistemul de invatamant s-au programat pentru vaccinare anti-COVID

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, luni, ca 80. 000 de angajati din sistemul de invatamant s-au programat pentru vaccinarea anti-COVID, iar dintre acestia 6. 000 s-au imunizat deja.

Sorin Cimpeanu, despre focarul de la Scoala 28: Este un lucru care ne ingrijoreaza, care face parte din categoria elementelor principale din discutia de pe 2 februarie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a vorbit miercuri seara, pe B1 TV, despre focarul de la Scoala nr 28. iti face frica. E frica de necunoscut, fricafireasca, frica de un focar, dar este un.

Sorin Cimpeanu, despre focarul de la Scoala 28: Este un lucru care ne ingrijoreaza. Face parte din categoria elementelor principale din discutia de pe 2 februarie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a vorbit miercuri seara, pe B1 TV, despre focarul de la Scoala nr 28. iti face frica. E frica de necunoscut, fricafireasca, frica de un focar. Dar este,.

Ce masuri au luat autoritatile in scoala din Bucuresti unde a fost depistat focarul de coronavirus cu noua tulpina britanica

Un focar cu noua tulpina de COVID-19 a izbucnit la o scoala din Bucuresti. Dupa ce noua contacti ai angajatului de la Scoala nr. 28 din Bucuresti au fost confirmati pozitiv, inca 7 persoane au fost testate po.

Posibilul focar de tulpina noua de SARS-CoV2 de la scoala din Bucuresti: inca 7 persoane testate pozitiv la COVID-19, se asteapta secventierea

Inca 7 persoane au fost testate pozitiv la COVID-19 la Scoala nr. 28 din Bucuresti, unde este posibil focar cu noua tulpina SARS-CoV2 din Marea Britanie. Se asteapta secventierea probelor pentru a vedea daca in cazul acestor pacienti este vorba despre noua tulpina. La aceasta scoala, alte 9 persoane, contacti ai unui pacient confirmat cu noua tulpina, au fost testate pozitiv la COVID-19 inca de sambata si sunt asteptate rezultatele secventierii, pentru identificarea noii tulpini.

SORIN CIMPEANU: Educatia va avea o linie dedicata pentru vaccinarea impotriva COVID-19

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat astazi ca personalul din sistemul de educatie va avea o linie dedicata pentru vaccinarea impotriva COVID-19.

Sapte dintre cele 11 probe suplimentare prelevate de la angajati ai Scolii 28 din Bucuresti, pozitive la COVID-19

Sapte dintre cele 11 probe suplimentare prelevate de la angajati ai Scolii 28 din Bucuresti, dupa ce ancheta epidemiologica a fost extinsa, au iesit pozitive la COVID-19. Patru probe vor fi trimise la secventiere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )