Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Cimpeanu si Vlad Voiculescu, despre redeschiderea scolilor: 149 de localitati in scenariul rosu, 903 in scenariul galben Va fi modificata programa pentru Evaluare Nationala si Bacalaureat Parintii trebuie sa isi dea acordul pentru testarea copiilo

Hotnews Hotnews,
 Sorin Cimpeanu si Vlad Voiculescu, despre redeschiderea scolilor: 149 de localitati in scenariul rosu, 903 in scenariul galben Va fi modificata programa pentru Evaluare Nationala si Bacalaureat Parintii trebuie sa isi dea acordul pentru testarea copiilo

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, vineri, ca in prezent 149 din cele 3. 181 de localitati din Romania sunt in scenariul rosu, 903 in scenariul galben, iar restul sunt in scenariul verde, ceea ce inseamna ca de luni vor merge la scoala toti elevii. intrebat cum va fi facuta distantarea in clasele cu 30-37 de copii, el a spus ca nu poate fi schimbat in 3 zile ce nu s-a schimbat in 30 de ani, ca infrastructura scolara, si ca mizeaza pe managementul fiecarei scoli pentru a asigura o distanta maxima posibila. Atat Sorin Cimpeanu, cat si Vlad Voiculescu au insistat pe respectarea regulilor de baza, precum purtarea mastii si aerisirea claselor. continuă pe Hotnews

in ce conditii se vor redeschide luni scolile? Sorin Cimpeanu si Vlad Voiculescu, declaratii de presa VIDEO

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu si cel al Sanatatii au tinut o conferinta de presa comuna in care au prezentat conditiile in care va incepe scoala de luni, in contextul pandemiei.

Vlad Voiculescu, reactie halucinanta atunci cand a fost intrebat despre redeschiderea scolilor pe 8 februarie. Ce a putut spune

Redeschiderea scolilor este un subiect extrem de dezbatut de toata lumea, astfel ca ministrul Educatiei a promis inca de la inceputul acestui an ca pe data de 2 februarie se vor afla conditiile de revenire in banci ale elevilor. Desi astazi va avea loc sedinta in care se vor decide termenii redeschiderii scolii, ministrul Sanatatii .

Pediatru celebru, despre redeschiderea scolilor: in rest, nu sunt multe motive de optimism

Redeschiderea scolilor nu aduce multe motive de optimism, atrage atentia dr. Mihai Craiu, unul dintre cei mai buni pediatri din tara. Daca nu vor fi respectate regulile de catre adulti, spune specialistul, pot aparea imbolnaviri, iar unitatile de invatamant se vor inchide.

Emil Boc: Discutia despre redeschiderea scolilor, una strategica. Nu putem sacrifica generatia de azi din punct de vedere educational la nesfarsit (VIDEO)

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a explicat ca discutia autoritatilor cu privire la redeschiderea scolilor a fost una strategica. Fostul premier spune ca doua elemente au inclinat balanta.

Despre redeschiderea scolilor

Imi mentin parerea ca, desi redeschiderea scolilor trebuie sa fie o prioritate in Romania, discutia a devenit mai mult una politica adica un fel de concurs de frumusete politica), decat una tehnica, in care interesul si siguranta elevilor sa fie prioritare.

Marcel Ciolacu, despre redeschiderea scolilor: Primarii nu au bani pentru echipamente, pentru ca Guvernul nu a facut bugetul

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat ca anuntul presedintelui Klaus Iohannis privind redeschiderea scolilor din 8 februarie nu e deloc o surpriza. Problema e, a continuat el, ca nu s-au facut pregatiri pentru.

Ministrul Educatiei, despre reinceperea scolilor: 17 judete sunt in scenariul verde, 24 in galben. Care este judetul rosu

Sorin Cimpeanu a oferit la Antena 3 detalii despre redeschiderea scolilor. Acesta spune ca exista oricand riscul ca scolile sa fie inchise la loc, daca situatia pandemica o impune, dar ca in acest moment vestile expertilor in sanatate sunt bune. Ministrul Educatiei a vorbit si despre cum sunt repartizate judetele in cele trei scenarii, rosu, galben, verde.

SORIN CIMPEANU: Decizia de deschidere a scolilor va fi luata in fiecare localitate, nu la nivel de judet

Decizia de deschidere a scolilor pe 8 februarie va fi luata la nivelul fiecarei localitati, nu pe judet, a subliniat, astazi, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

Florin Citu, despre redeschiderea scolilor: Este o veste buna, elevii vor fi protejati

Premierul Florin Citu a transmis, marti seara, pe Facebook ca redeschiderea scolilor este o veste buna mai ales ca multi angajati din invatamant si-au exprimat disponibilitatea pentru vaccinarea anti-COVID-19.

Marcel Ciolacu, despre redeschiderea scolilor: La fel de haotic si in bataie de joc cum le-au inchis la fel le si redeschid

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a reactionat in exclusivitate la Antena 3, la declaratia presedintelui Klaus Iohannis care a anuntat redeschiderea scolilor din 8 februarie. Liderul PSD sustine ca acest demers s-a facut din cauza ca exista o presiune publica si critica masura pentru ca la fel de haotic si in bataie de joc cum au inchis scolile la fel le si redeschid fara nicio solutie clara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )