Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sorin Grindeanu, baie de multime la Timisoara: Am venit acasa pentru ca am vrut sa vad daca acasa, in Timisoara, in Banat, mai exista oameni carora nu le e frica. / Multimea scandeaza Grindeanu prim-ministru! si Jos Dragnea!

Hotnews Hotnews,
 Sorin Grindeanu, baie de multime la Timisoara: Am venit acasa pentru ca am vrut sa vad daca acasa, in Timisoara, in Banat, mai exista oameni carora nu le e frica. / Multimea scandeaza Grindeanu prim-ministru! si Jos Dragnea!

Sorin Grindeanu a fost intampinat, sambata dupa-amiaza, la Timisoara, de cateva sute de simpatizanti. Eu cred ca nu poate sa ma dea Liviu Dragnea afara din acest partid. Nu a castigat Liviu Dragnea alegerile, ci am castigat noi, sutele de mii de membri. Nu a castigat o singura persoana, Liviu Dragnea, care vrea sa confiste acest partid si aceasta tara. Trebuie sa se organizeze congres. Teama de oameni il face pe Liviu Dragnea sa ramana intr-un cerc restans. De ce sa nu hotaram noi, mii de oameni, soarta PSD?, le-a spus Sorin Grindeanu simpatizantilor care l-au asteptat in fata sediului PSD Timis. Multimea a scandat Grindeanu PSD!, Grindeanu prim-ministru! si Jos Dragnea!. continuă pe Hotnews

Sorin Grindeanu, baie de multime la Timisoara, unde a cerut din nou Congres PSD si demisia lui Dragnea: Am venit acasa pentru ca am vrut sa vad daca acasa, in Timisoara, in Banat, mai exista oameni carora nu le e frica. / Multimea scandeaza Grindeanu pri

Sorin Grindeanu a fost intampinat, sambata dupa-amiaza, la Timisoara, de cateva sute de simpatizanti. Eu cred ca nu poate sa ma dea Liviu Dragnea afara din acest partid. Nu a castigat Liviu Dragnea alegerile, ci am castigat noi, sutele de mii de membri. Nu a castigat o singura persoana, Liviu Dragnea, care vrea sa confiste acest partid si aceasta tara. Trebuie sa se organizeze congres. Teama de oameni il face pe Liviu Dragnea sa ramana intr-un cerc restans. De ce sa nu hotaram noi, mii de oameni, soarta PSD?, le-a spus Sorin Grindeanu simpatizantilor care l-au asteptat in fata sediului PSD Timis. Multimea a scandat Grindeanu PSD!, Grindeanu prim-ministru! si Jos Dragnea!.

Gabriela Firea: Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD .

Sorin Grindeanu se intalneste cu social-democratii din Timis, pentru a le cere sustinerea. Cei 6 parlamentari ai PSD Timis au anuntat ca vor vota impotriva motiunii de cenzura

Premierul Sorin Grindeanu se afla, sambata, la Timisoara, unde va avea o sedinta cu social- democratii din judet, carora le va solicita sprijinul in demersul sau de a-l indeparta pe Liviu Dragnea de la conducerea partidului, potrivit News. ro. In Timis, PSD are patru deputati si doi senatori care si-au exprimat sustinerea pentru Grindeanu, declarand ca vor vota impotriva motiunii de cenzura initiata de PSD.

Dragnea insista, Grindeanu rezista: Liderul PSD arunca tara in aer, acuzand de incompetenta propriul Guvern. PSD i-a retras sprijinul politic lui Sorin Grindeanu. Premierul a pus doua conditii pentru demisie, care nu pot fi indeplinite |ANALIZA ROMANIA

Sorin Grindeanu a refuzat sa demisioneze din postul de premier, in ciuda presiunilor liderului PSD Liviu Dragnea si a demisiilor membrilor Guvernului. Pentru a pleca din fruntea Guvernului, Grindeanu a pus conditii imposibil de indeplinit.

Gabriela Firea: Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD, acest lucru fiind dovedit de atitudinea pe care premierul a avut-o la sedinta Comitetului executiv al partidului, unde.

Sorin Grindeanu, primit cu urale in Timisoara de sute de simpatizanti. Multimea a scandat Jos Dragnea

Premierul Sorin Grindeanu s-a deplasat sambata la Timisoara, unde a fost primit de sute de simpatizantii care au venit pentru a isi arata sprijinul si sustinerea in conflictul intern pe care.

Sorin Grindeanu, primit cu urale in Timisoara de sute de simpatizanti. Multimea a scandat Jos Dragnea (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu s-a deplasat sambata la Timisoara, unde a fost primit de sute de simpatizantii care au venit pentru a isi arata sprijinul si sustinerea in conflictul intern pe care.

Mutarea-surpriza a lui Sorin Grindeanu, in plin scandal cu liderii PSD-ALDE. Unde va fi premierul la sfarsit de saptamana

In plina criza politica,premierul Sorin Grindeanu merge la Timisoara, unde va participa la nunta fiului sefului Cancelariei sale, Alexandru Chirila, scrie debanat. ro. Cu prilejul vizitei la Timisoara.

Premierul Sorin Grindeanu, declaratii de ultima ora. ULTIMATUM pentru Liviu Dragnea

Premierul Sorin Grindeanu face declaratii de presa la ora 19. 00 in curtea Guvernului. Antena3. ro transmite LIVE declaratiile lui Grindeanu.

Gabriela Firea, dezvaluiri despre creierul din spatele planului malefic executat de Sorin Grindeanu

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a declarat pentru Antena 3, ca Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge Partidul Social Democrat. Politica e un sport de echipa. Intram.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )