Libnet.ro
UNICEF

21:00

Gabriela Firea: Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gabriela Firea: Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD, acest lucru fiind dovedit de atitudinea pe care premierul a avut-o la sedinta Comitetului executiv al partidului, unde. continuă pe Wall-Street Ro

Gabriela Firea: Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD .

Gabriela Firea: Sorin Grindeanu urmarea un plan malefic, de distrugere a PSD

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, este de parere ca Sorin Grindeanu a vrut sa distruga PSD-ul si ca si-a dat seama de acest lucru dupa atitudinea pe care a adisat-o la sedinta Comitetului executiv al.

Gabriela Firea: Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD, acest lucru fiind dovedit de atitudinea pe care premierul a avut-o la sedinta Comitetului executiv al partidului, unde si-a sfidat colegii care l-au sustinut pentru functia de prim-ministru.

VIDEO. Primarul Capitalei, Gabriela Firea: Premierul Grindeanu ar trebui sa demisioneze daca i se retrage sprijinul politic. Nu cred ca trebuie sa fim fideli unui scaun sau unei functii

Primarul general al Capitalei si vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat, pentru Digi24, ca prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu ar trebui sa se retraga din functie daca va ramane fara sprijinul politic.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea: Premierul Grindeanu ar trebui sa demisioneze daca i se retrage sprijinul politic. Nu cred ca trebuie sa fim fideli unui scaun sau unei functii

Primarul general al Capitalei si vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat, pentru Digi24, ca prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu ar trebui sa se retraga din functie daca va ramane fara sprijinul politic.

Gabriela Firea, dezvaluiri despre creierul din spatele planului malefic executat de Sorin Grindeanu

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a declarat pentru Antena 3, ca Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge Partidul Social Democrat. Politica e un sport de echipa. Intram.

PSD l-a exclus pe Sorin Grindeanu si va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului

ACTUALIZARE 17:19 Liviu Dragnea: Am aprobat, in unanimitate, excluderea lui Sorin Grindeanu din partid *Liderul PSD: Luni depunem motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Grindeanu, miercuri va fi votata Conducerea PSD a votat astazi pentru excluderea lui Sorin Grindeanu din partid si pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Cabinetului, a anuntat liderul formatiunii, Liviu Dragnea. *ACTUALIZARE 17:13 Ministrul Finantelor Publice, Viorel Stefan, si-a depus demisia *ACTUALIZARE 17:06 Rares Bogdan: Din noul Guvern for face parte Victor Ponta, Mircea Geoana, Ioan Rus, Valeriu Zgonea, Daniel Constantin, Orlando Teodorovici, Viorel Stefan *ACTUALIZARE 16:36 Calin Popescu-Tariceanu: Am hotarat impreuna cu PSD sa depunem luni o motiune de cenzura impotriva Cabinetului Grindeanu *ACTUALIZARE 15:51 Basescu: Daca Dragnea isi face iluzii ca o motiune impotriva Guvernului Grindeanu va trece prin Parlament, se insala amarnic *ACTUALIZARE 15:26 Premierul Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, au decis membrii Comitetului Executiv al partidului, reuniti in sedinta, potrivit unor surse politice. De asemenea, social-democratii urmeaza sa depuna motiune de cenzura impotriva Cabinetului Grindeanu. *ACTUALIZARE 15:24 Surse: Victor Ponta va fi numit sef al Secretariatului General al Guvernului *ACTUALIZARE 14:47 USR cere alegeri anticipate *ACTUALIZARE 14:36 Surse: Motiunea de cenzura impotriva lui Sorin Grindeanu urmeaza sa fie depusa luni *ACTUALIZARE 14:20 Tudorel Toader: Iesirea din criza se face prin mecanismele constitutionale ale legii fundamentale *ACTUALIZARE 14:18 Grindeanu, inaintea sedintei CExN: Nu ma agat de functie. Exista riscul ca PSD sa piarda guvernarea, cantariti bine *ACTUALIZARE 14:09 Sedinta PSD de la sediul din Kiseleff a inceput: varianta luata in calcul, motiunea de cenzura *ACTUALIZARE 12:38 Ministrul Justitiei: in cercuri restranse am comunicat inca de ieri faptul ca nu ma voi tine de functie *ACTUALIZARE 11:10 Dobrovolschi: Nu ne aflam in situatia demisiei sau revocarii premierului *ACTUALIZARE 10:29 Carmen Dan: Demisiile noastre au fost depuse la SGG, dar inteleg ca nu toti ministrii au demisionat *ACTUALIZARE 10:25 Tudorel Toader a demisionat *ACTUALIZARE 10:00 Grindeanu, catre membrii PSD: Sa nu va fie frica sa fiti de partea buna *ACTUALIZARE 08: 46 Tudorel Toader: Sunt inca ministrul Justitiei, dar voi respecta deciziile politice si juridice dupa retragerea sprijinului *ACTUALIZARE 08:28 Presa internationala scrie pe larg despre criza guvernamentala provocata de PSD prin retragerea sustinerii premierului Grindeanu *ACTUALIZARE 08:15 Lia Olguta Vasilescu: Se pare ca dintre toti membrii Guvernului, doar premierul nu stia de evaluarile semestriale *ACTUALIZARE 07:36 Purtatorul de cuvant al PSD Timis a demisionat din functie si din partid.

Adrian Nastase, despre conflictul dintre conducerea PSD si premierul Sorin Grindeanu: Prefer reformele, nu revolutiile. Dialogul este preferabil razboiului

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, a afirmat, intr-un mesaj postat pe blogul sau, ca fundamentul constitutional si institutional al Romaniei ar trebui modificat, dand exemplu regulile de numire a candidatului pentru functia de premier. Totodata, el a subliniat ca dialogul este preferabil razboiului, in contextul in care Comitetul Executiv l PSD i-a retras sprijinul politic al premierului Sorin Grindeanu si a votat pentru excluderea sa din partid.

Deputat PNL: Daca bilantul activitatii ar fi un criteriu real in PSD, Gabriela Firea ar trebui sa plece din functie mult mai repede decat Sorin Grindeanu

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, ar trebui sa plece din functia publica inaintea premierului Sorin Grindeanu, daca s-ar lua in calcul bilantul activitatii, intrucat nu a pus in practiva niciun angajament electoral, considera deputatul PNL Ovidiu Ratechi.

Gabriela Firea: Premierul Sorin Grindeanu joaca balena albastra politica. Se sinucide politic

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi seara, ca premierul Sorin Grindeanu joaca balena albastra politica, ea comentand astfel faptul ca prim-ministrul a anuntat ca va.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )