Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea, dezvaluiri despre creierul din spatele planului malefic executat de Sorin Grindeanu

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, dezvaluiri despre creierul din spatele planului malefic executat de Sorin Grindeanu

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a declarat pentru Antena 3, ca Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge Partidul Social Democrat. Politica e un sport de echipa. Intram. continuă pe Antena3

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, o lauda pe Carmen Dan si ii cere primaritei Gabriela Firea sa renunte la propaganda politica si se ocupe de rezolvarea efectelor furtunii din Bucuresti

Victor Ponta, abia numit in functia de secretar general al Guvernului, i-a cerut sambata primaritei Gabriela Firea sa nu mai faca propaganda politica si sa se ocupe de problemele Bucurestiului.

Ponta a mustruluit-o pe Gabriela Firea, pe Facebook, dupa furtuna care a doborat mai multi copaci in Capitala: Ii recomand sa lase propaganda politica si sa isi faca datoria fata de cetatenii Bucurestiului

Secretarul General al Guvernului, Victor Ponta, i-a recomandat primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, sa isi faca datoria fata de cetatenii din Bucuresti si sa lase propaganda politica. Ponta a facut acest lucru dand-o drept exemplu pe Carmen Dan, ministrul de Interne.

Gabriela Firea: Sorin Grindeanu urmarea un plan malefic, de distrugere a PSD

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, este de parere ca Sorin Grindeanu a vrut sa distruga PSD-ul si ca si-a dat seama de acest lucru dupa atitudinea pe care a adisat-o la sedinta Comitetului executiv al.

Gabriela Firea: Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD, acest lucru fiind dovedit de atitudinea pe care premierul a avut-o la sedinta Comitetului executiv al partidului, unde.

Gabriela Firea: Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD, acest lucru fiind dovedit de atitudinea pe care premierul a avut-o la sedinta Comitetului executiv al partidului, unde si-a sfidat colegii care l-au sustinut pentru functia de prim-ministru.

Gabriela Firea: Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD .

Conducerile organizatiilor PSD Bucuresti si Ilfov, convocate de Gabriela Firea, pentru a sustine deciziile luate de CEx privind viitorul politic al premierului Grindeanu

Conducerile organizatiilor PSD Bucuresti si Ilfov au fost convocate, vineri, de primarul Capitalei, Gabriela Firea, pentru a adopta rezolutii de sustinere a deciziilor luate in cadrul Comitetului Executiv, privind retragerea sprijinului politic pentru premierul Sorin Grindeanu si excluderea sa din partid, cat si de a se initia o motiune de cenzura la adresa Guvernului.

Declaratia de avere a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea: Bijuterii si tablouri in valoare de peste un milion de lei, terenuri si imprumuturi acordate de peste 80.000 (DOCUMENT)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe site-ul Primariei Bucuresti declaratia de avere aferenta anului 2016. Conform acestei declaratii de avere, primarul PSD al Bucurestiului detine b.

Din putul gandirii de Voluntari: De ce crede Gabriela Firea ca Bucurestiul este smart (VIDEO)

Primarul general al Bucurestiului, Gabriela Firea a participat marti la conferinta intitulata Solutii rapide si inovatoare pentru Romania oraselor inteligente. in acest context,.

Deputat PNL: Daca bilantul activitatii ar fi un criteriu real in PSD, Gabriela Firea ar trebui sa plece din functie mult mai repede decat Sorin Grindeanu

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, ar trebui sa plece din functia publica inaintea premierului Sorin Grindeanu, daca s-ar lua in calcul bilantul activitatii, intrucat nu a pus in practiva niciun angajament electoral, considera deputatul PNL Ovidiu Ratechi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )