Libnet.ro
UNICEF

22:15

Sorin Grindeanu, despre evaluarea DNA: Tudorel Toader este omul potrivit la momentul potrivit si am incredere in el

Adevărul Adevărul,
Sorin Grindeanu, despre evaluarea DNA: Tudorel Toader este omul potrivit la momentul potrivit si am incredere in el

Sorin Grindeanu, premierul Romaniei, a vorbit, marti, la Europa FM, despre anchetele desfasurate de ministrul Justitutiei, Tudorel Toader, privind activitatea DNA in cazul dosarului OUG 13, despre care spune ca este omul potrivit la momentul potrivit. De asemenea, premierul a spus si ca ministrul nu este dator sa explice coalitiei de guvernare actiunile sale, de vreme ce el i-a dat libertatea deplina sa gestioneze acest domeniu. continuă pe Adevărul

Sorin Grindeanu, despre numirea sefului SIE: Nu a fost pe ordinea de zi a coalitiei de guvernare. Sunt de acord cu Liviu Dragnea

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, la Parlament, dupa sedinta coalitiei de guvernare, ca este acord cu seful PSD, Liviu Dragnea, in ceea ce priveste numirea sefului Serviciului de Informatii Externe SIE).

Sorin Grindeanu, despre incasarile la buget: Lucrurile stau foarte bine

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, referitor la intalnirea pe care a avut-o in cursul diminetii cu ministrul Finantelor si reprezentantii ANAF, ca a fost o intanire de lucru si ca vor fi facute evaluari, precizand ca situatia incasarilor la.

Sorin Grindeanu, despre excursia la pescuit cu seful PSD: Ca pescar incepator, am inteles ca stau foarte bine. Eu pot sa-l invat sa schieze pe domnul Dragnea. inteleg ca nu sta foarte bine in acest domeniu

Premierul Sorin Grindeanu a facut, luni, precizari referitoare la excursia la pescuit pe care a facut-o impreuna cu seful PSD, Liviu Dragnea. in acest context, el a precizat ca nu a mai pescuit inainte, dar ca, in schimb, il poate invata pe liderul social-democrat sa schieze.

Premierul Sorin Grindeanu: Am incredere ca evaluarea in cazul lui Kovesi si a procurorului-general, Augustin Lazar, va fi facuta cat se poate de corect

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a declarat, marti, intr-un interviu la Radio Europa FM, ca este normal sa afle concluziile ministrului Justitiei in urma evaluarii activitatii procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si a procurorului general, Augustin Lazar.

Tudorel Toader amana pana miercuri prezentarea evaluarii lui Lazar si Kovesi

ACTUALIZARE 14:30 Grindeanu: Ma astept sa am aceasta evaluare fara a interfera in vreun fel, nici nu e rostul meu Premierul Sorin Grindeanu a declarat, astazi, ca se asteapta ca, in calitate de prim-ministru, sa primeasca evaluarea Ministerului Public si a DNA care va fi facuta publica de ministrul Justitiei, fara a interfera in vreun fel in cadrul acesteia. ----------- Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca a prelungit pana miercuri termenul pana la care va prezenta evaluarea in privinta procurorului general si a sefei DNA.

Sorin Grindeanu: Ma astept ca inainte de a fi facuta publica evaluarea procurorilor sefi, sa iau act de ea ca sef al Guvernului (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi si Augustin Lazar afla miercuri ce parere are ministrul Justitiei despre ei. Tudorel Toader a anuntat ca va face publice concluziile evaluarilor in privinta celor doi in cadrul.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta, miercuri, concluziile evaluarii care a vizat activitatea Laurei Codruta Kovesi si a lui Augustin Lazar. Grindeanu: Ma astept sa iau act de evaluare inainte sa fie facuta publica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, luni dimineata, data in care va face publice rezultatele evaluarii care au vizat activitatea sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, si a procurorului general, Augusti .

Tudorel Toader amana pana miercuri prezentarea evaluarii lui Lazar si Kovesi

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca a prelungit pana miercuri termenul pana la care va prezenta evaluarea in privinta procurorului general si a sefei DNA.

Ministrul Justitiei a primit critici chiar din interiorul PSD. Serban Nicolae: Tudorel Toader a facut un spectacol din evaluarea lui Lazar si Kovesi

Social-democratul Serban Nicolae, presedintele Comisiei juridice din Senat, l-a acuzat pe Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca a transformat intr-un spectacol procesul de evaluare a activitatii lui Kovesi.

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, precizari dupa intalnirea cu ministrul Tudorel Toader: Nu mi s-a cerut demisia si nici nu am de ce sa demisionez

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat, luni dupa-amiaza, dupa intalnirea cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca nu va demisiona din fruntea institutiei pe care o conduce. Miercuri, ministrul Justitiei va anunta rezultatul evaluarii activitatii DNA si a Ministerului Public.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )